lexa Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 Konečně začíná být traktorek v kupě, po manželčíném ročním ježdění byl jak šrot. Už měsíc opravuju, když mám čas, začíná mi fungovat tak jak má. Ještě vykopnu nabourané zadní dveře ( nevíte jak se dají nabourat pravé zadní dveře při couvání? - nojo baba), dodělám zadní nárazník asi tuzing, případně prahy ty musím upravit z 3dvířka nebo je vyměním za jiné pasující na 5ti dvířko. nechcete někdo vyměnit? Pak nový lak a bude vymalováno. Už teď to začíná být autínko a manželka somruje abych jí ho půjčil a já nic.:D;):P:papa:papa Citovat
Operator Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 Nic jí nepůjčuj, a? si koupí svoje. Já to tak vyřešil! :D:D Citovat
lexa Odesláno 8. červenec 2004 Autor Odesláno 8. červenec 2004 :cool:Už jsem jí to taky říkal, že si má koupit svoje za svoje a a?si s tím dělá co chce. Garáž jí na ustájení půjčím nebo dám, a? mám klid, nebo jí to taky spravím, když řekne, ale každý svoje. ;) Citovat
Operator Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 Hlavně jim nepovolovat uzdu a auto půjčovat jen v nejkrajnějších případech. Ideální se mi zdá být se ale před tou cestou spít do němoty! :D:D Ba ne, jestli to čte nějaká žena řidička, upozorňuju, že nestrkám všechny ženy za volantem do jednoho pytle. Některé se časem naučí i couvat! :D:D Citovat
lexa Odesláno 8. červenec 2004 Autor Odesláno 8. červenec 2004 Jasně, když jede se mnou je to téměř vždy hrůza, a? jede čím chce, mám to vyzkoušené. Zmámí ale říkají, že když jezdí v práci tak prý dobře. Tomu moc nevěřím, protože i když sedne na sedadlo spolujezdce tak ten vypínač co mají některý baby v hlavě se automaticky přepne do polohy OFF.;):papa Citovat
lexa Odesláno 8. červenec 2004 Autor Odesláno 8. červenec 2004 Jo zkusím udělat ještě nějaký fotky před celk. opravou kabátku, a? je vidět jak traktorek vypadal.:o:papa Citovat
Operator Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 Naprosto věř tomu, co řikaj známí. Já, když jsem začínal jezdit pod dohledem otce, dělal jsem úplně zbytečný chyby, který bych normálně neudělal. I teď, když ho vezu, nejsem z toho nadšenej. Každej má holt svůj styl jízdy a je lepší do toho nekecat. Když s přítelkyní jedu v autě, tak bych jí zabil, ona to cejtí a dělá chyby. Když jedeme někam já ve svym, ona ve svym, z pohledu ostatního účastníka silničního provozu mi přijde, že je naprosto v klidu. Občas to prostě chce jim nechat trochu volnosti. Citovat
lexa Odesláno 8. červenec 2004 Autor Odesláno 8. červenec 2004 ;)Asi máš pravdu, když jsme jezdili dvěma autama tak asi jela dost dobře, protože jsem vyjel o 5 min požději a dohnal jsem ji s vypětím až na posledních 3km z celkových 13 km. Takže zase dvě Auta, ale to si koupím jen 3dvířko, aspoň mi tam nikdo z rodiny nepoleze dozadu s blbýma pindama, budu jezdit sám nebo ve dvou, a nikdo mi nebude mlátit dveřma. ;) Citovat
Operator Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 :D:D Leda by ti za jízdy vyskakovali kufrem! :D:D Všechno má ale svý pro i proti. Zase budeš mít rozvrzanou sedačku od toho věčnýho sklápění! Citovat
lexa Odesláno 8. červenec 2004 Autor Odesláno 8. červenec 2004 Nebudu, protože jsem měl 2dvéřové BMW a nikdo mi tam přes mě nelez a měli všichni blbý pindy. Radši budu jezdit sám, kdo se mnou bude chtít jet tak vpředu nebo bez blbých řečí, nebo a? jede sockou(tramvají atd.):papa Citovat
lexa Odesláno 9. červenec 2004 Autor Odesláno 9. červenec 2004 Tak včera proběhla další úprava jen takové blbosti jako je šroub držící rezervu pod autem. Už na 405 jsem na to navařil hlavu šroubu M19 abych to povolil klíčem na kola, protože ten systém, který vymysleli frantíci stojí za hovno. Ti žabožrouti snad přemýšlejí nohou. fotky jsem už včera udělal jen je přetáhnu do PC a zvěčním si traktorka na netu.:papa Citovat
lexa Odesláno 12. červenec 2004 Autor Odesláno 12. červenec 2004 :oTak jsem sundal zadní plast a vypadá to hned lépe. zkusím i lišty ze dveří a uvidíme.:o:papa Citovat
Petr605 Odesláno 17. červenec 2004 Odesláno 17. červenec 2004 Tím zadním plastem myslíš ten mezi světlama? Otec ho tam taky nemá a řekl bych, že to vypadá fakt líp... Citovat
lexa Odesláno 17. červenec 2004 Autor Odesláno 17. červenec 2004 Jasně,že myslím je to totální hnus a měl jsem tak půl kila bláta- další zátěž na zadek. I moje strará konečně řekla, že to vypadá líp :o:P to jsem:o:o:o:o no včera, vlstně dnes jsem provedl zkoušku plznové vzpěry na přední kapotu, po malinké úpravě naprosto surer, že i moje stará řekla,že super víc místa, větší otevření kapoty, prostě dobrý(z mé strany úplně super) doporučuju předělat VŠEM! :D:o:o:P:P:papa:papa Citovat
Petr605 Odesláno 17. červenec 2004 Odesláno 17. červenec 2004 Ty máš plynový vzpěry na přední kapotu? Ty mám já a když je chladněji, tak má kapota tendenci mi padat na hlavu. Proto ji preventivně podpírám klacíkem, když se hrabu v motoru. Dávat dvojku za jeden se mi nechce... Citovat
lexa Odesláno 17. červenec 2004 Autor Odesláno 17. červenec 2004 To byla jedna etapa, pak jsem dodělal uspořádání kabeláže, na pravé straně auta, jak by to udělal normální elekrikář , ne nějaký trotl, vnutil jsem hever na levý blatník z pohledu před autem, Nakonec jsem dal dohromady tem blbý přední levý blatník, ze strany řidíče(možná nesrozumitelné-musíte číst pomalu a pečlivě), a traktorek zase víc SUPER;):P:papa Citovat
Luger Odesláno 19. červenec 2004 Odesláno 19. červenec 2004 Hele, Ty z toho to GTi stejnak jednou uděláš, viď :D :papa Citovat
lexa Odesláno 20. červenec 2004 Autor Odesláno 20. červenec 2004 Mno, přestavuju to na 605 v plné výbavě :D:D abych konkuroval RIMMEROVI:D:D, a zkouším různé předělávky z toho co mi zůstalo v garáži. Ty vzpěry zůstaly po jiném autě, teda zadních dveřích. Jinak kapota je menší než na 605 a dvě vzpěry na to stačí uvidíme v zimě, zatím ji drží třeba i kolmo, vypadá to jak JEEP Willys :D;):o:papa:papa Na GGTTii 605 šrot s Turbem tedy turbonátorem už se pracuje.:o:o:D:D:papa:papa Citovat
lexa Odesláno 20. červenec 2004 Autor Odesláno 20. červenec 2004 Tak jdu měnit ty páčky a dělat s palubkou. Držte mi palce a i ruce a? něco nez.urvím.:papa Citovat
lexa Odesláno 21. červenec 2004 Autor Odesláno 21. červenec 2004 Palubku jsem vyměnil, je to o něco lepší, i když je to starší typ než jsem měl, ale tlumení přístrojů lepší. Dále jsem si hrál s páčkama, ale úplně bez úspěchu. Stejně to dělá i po výměně páčky, měřil jsem, vše OK, když však vyndám pravou žárovku, tak levá nesvítí vůbec a to je nějaké divné. Pak to na chvíli začalo svítit normálně, při dalším zapnutí zase stejná závada. Dnes pokračování.:mad::papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.