kveton Odesláno 7. červenec 2004 Odesláno 7. červenec 2004 dotazek ohledne spatneho prijmu anteny anteny. Jeden znamej mi rikal, ze je prej v antene na strese nejakej antenni zesilovac a ze si to mam nechat promerit. Nemate s tim nekdo zkusenost? Citovat
Petr605 Odesláno 7. červenec 2004 Odesláno 7. červenec 2004 Některé antény v sobě skutečně mají zesilovač, ale není to pravidlo. Koukni, jestli Ti od ní vede ještě normální drát kromě koaxiálu (bývá přilepený k tomu koaxu). Na ten by mělo přijít 12V. Ale pokud tam takovej drát nemáš, tak tam zesilovač není. Pokud takovej drát máš a nemáš ho zapojený, tak ho zapoj. [Editován dne 7/7/04 Petr605] Citovat
lexa Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 Jasně, že až k radiu a na radiu je zapojen na vývod označený jako : ANTENE +12 V, je to spínaný vodič aby na zesilovači v anténě nebylo pořád 12 V. Když to na rádiu není tak připojit na spínaných 12 V po otočení klíčku.:papa Citovat
PESEK79 Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 Chlapi,daval uz nekdo na 309 antenu se zesilovacem?Vyloupnul jsem stresni svetlo a zda se mi tam nejak malo mista.Chcu tam dat tu antenu z Feliny se zesil.Da se antena vymenit bez demontaze stresniho oblozeni? Citovat
lexa Odesláno 9. červenec 2004 Odesláno 9. červenec 2004 Zaleži na tom jaký máš to světýlko, ale měla by tam vlézt. Citovat
PESEK79 Odesláno 10. červenec 2004 Odesláno 10. červenec 2004 Jo vlezla tam a radio hraje o 100% lepe... Citovat
kveton Odesláno 12. červenec 2004 Autor Odesláno 12. červenec 2004 2 PESEK79: Daval jsi taam original zesilovac, nebo jsi nejakej sehnal jinej? Citovat
lexa Odesláno 12. červenec 2004 Odesláno 12. červenec 2004 2 PESEK: No vidíš jak jsi šikovný.;):papa Citovat
PESEK79 Odesláno 12. červenec 2004 Odesláno 12. červenec 2004 KVETON:Koupil jsem si antenu se zabudovanym zesilovacem,napajeni napojil na drat napajeni radia pri sepnutem zapalovani.Stala asi 460kc.. LEXA:Tak o tom ani nepochybuj:-) Citovat
kveton Odesláno 12. červenec 2004 Autor Odesláno 12. červenec 2004 PESEK79: kde se takova antenka da koupit? Pasovala tam dobre? Citovat
PESEK79 Odesláno 12. červenec 2004 Odesláno 12. červenec 2004 NO,ja jsem ji koupil v prodejne nahr.dilu Skoda,ale urcite bude v kazde prodejne nahr.dilu a autodoplnku.Je jich vice druhu a typu,jen nekupuj vnitrni antenu na nalepeni,na sklo.Ta stoji za ho...(zkusenost)!!!! Citovat
lexa Odesláno 12. červenec 2004 Odesláno 12. červenec 2004 Ja, Ja PESEK ma Pravdu, v každém druhém krámu, na autoburze, na šro?áku. Citovat
kveton Odesláno 12. červenec 2004 Autor Odesláno 12. červenec 2004 No vite co, me jde o to, aby pasovala i na 406ku. Pocitam s tim, ze bude zapotrebi vyhodit tu starou a nejak tam napasovat tu novou se zesikem. Nebo jestli pujde ten zesik z toho jen vymontovat a nabastlit na tu stavajici? Citovat
lexa Odesláno 12. červenec 2004 Odesláno 12. červenec 2004 TEN zesilovač je integrovaný do antény, takže žádná další krabice. A záleží jestli u 406 nemáš taky ant se zesilovačem? Nové auta to mají téměř všechny. To jen Traktorky jezdí na obyč. antény, ale dost dobrý nápad, asi si tam dám taky aktivní anténu když mám to nové super rádio od kolegy, ani nevěděl co mi dal. :papa Citovat
kveton Odesláno 12. červenec 2004 Autor Odesláno 12. červenec 2004 Mno, kdyby tam byl zesilovac, tak s tim koaxem vede i nejak napajeci kabel, ne? Ale me tam nic nevede!!!!!! Muze bejt ten zesik i pasivni? (ale moc se mi to nezda, cim by zesiloval?) Citovat
lexa Odesláno 12. červenec 2004 Odesláno 12. červenec 2004 No pasivní zesik jsem ještě neviděl, a když je aktivní antena tak k ní vede koax a další drát k zesiku jestli se nemýlím,hihihi. Už o té aktivní anténě přemýšlím taky. Sehnat co nejlevněji.;):papa Citovat
kveton Odesláno 12. červenec 2004 Autor Odesláno 12. červenec 2004 Jen v yrchlosti jsem nasel tuto firmicku http://www.correct.cz/pages/auto.aant.php3 Maj tam jak aktivni anteny, tak jen zesilovac (coz se mi libi daleko vic!!) Nebudu to muset rozvrtavat. Nevis nahodou jak se na 406 oddelava to vnitrni osvetleni abych se dostal k ty antene? Chci omrknout, jestli tam ten zesik neni a jen se nekam neztratil ten kabel:) Citovat
lexa Odesláno 12. červenec 2004 Odesláno 12. červenec 2004 Zapáčíš, vycvakneš, ale opatrně, pak vyndáš a jen:o:o:o, pak přehodíš antény a :D;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.