Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nevite nekdo (treba david 106s16 :-))) ) kde bych mohl sehnat kryty zrcatek v barve zelene? (ne metla) nechce se mmi to lakovat a ty cerny se mi nelibi

Dik

Odesláno

Si to stříkni, ne? Sundání toho krytu je záležitost na 5 minut a pár vrstev laku na takový ploše uschne poměrně rychle.

Navíc koupit to umí každej, ne? Ale ta radost, když si to člověk udělá sám....teda ty zrkátka! :D:D:D

Odesláno

No ja to taky strikal - a co se kodu barev tyka - koukni na moje stranky a myslim, ze nemusis mit strach, ze se netrefis. Kazda lepsi firma ma tabulky na prevody barev - Ja to strikal MOTIPE - docela se mi to i povedlo :D

[Editován dne 8/7/04 Sepp]

[Editován dne 8/7/04 Sepp]

Odesláno

2 květoň: V každym servise Peugeot ti namíchaj do spreje přesně tu tvojí barvu. Buďto si opíšou ten kód a do týdne jí tam máš, nebo jim můžeš pro jistotu dát nějaké vodítko (víčko nádrže, krytku na tažné lano z nárazníku, ...) aby to určitě trefili. Stojí to kolem 500,-- kaček. Je to sice docela dost, ale když zvážíš, že jinak nakoupíš 3 různý spreje, než to trefíš, tak to docela jde. ;):papa

Odesláno

Anebo se v tom servisu můžeš zeptat, za kolik by ti to nalákli. Kámoš platil za všechny lišty a zadní křídlo něco kolem 1200,-. A to byla metalíza. Ty krytky jsou malý, takže by to byla nepatrná částka.

Ale ta radost, že sis to udělal sám se opět vytrácí!!! :D:D:D :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...