kveton Odesláno 7. červenec 2004 Odesláno 7. červenec 2004 nevite nekdo (treba david 106s16 :-))) ) kde bych mohl sehnat kryty zrcatek v barve zelene? (ne metla) nechce se mmi to lakovat a ty cerny se mi nelibi Dik Citovat
David 106s16 Odesláno 7. červenec 2004 Odesláno 7. červenec 2004 Podivam se, zelena ne metla uz tu taky byla, takova ta skareda lahvova. V anglii velmi oblibena. Citovat
kveton Odesláno 8. červenec 2004 Autor Odesláno 8. červenec 2004 presne ta, me se taky moc nelibi, ale jak rikam, na barvu to nejede Citovat
Operator Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 Si to stříkni, ne? Sundání toho krytu je záležitost na 5 minut a pár vrstev laku na takový ploše uschne poměrně rychle. Navíc koupit to umí každej, ne? Ale ta radost, když si to člověk udělá sám....teda ty zrkátka! :D:D Citovat
kveton Odesláno 8. červenec 2004 Autor Odesláno 8. červenec 2004 Ta radost by sice byla, ale nemam ani lak, ani sprej a nejvic se bojim toho, ze se netrefim s barvou a pak by to vypadalo dost blbe Citovat
Sepp Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 No ja to taky strikal - a co se kodu barev tyka - koukni na moje stranky a myslim, ze nemusis mit strach, ze se netrefis. Kazda lepsi firma ma tabulky na prevody barev - Ja to strikal MOTIPE - docela se mi to i povedlo [Editován dne 8/7/04 Sepp] [Editován dne 8/7/04 Sepp] Citovat
Operator Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 2 květoň: V každym servise Peugeot ti namíchaj do spreje přesně tu tvojí barvu. Buďto si opíšou ten kód a do týdne jí tam máš, nebo jim můžeš pro jistotu dát nějaké vodítko (víčko nádrže, krytku na tažné lano z nárazníku, ...) aby to určitě trefili. Stojí to kolem 500,-- kaček. Je to sice docela dost, ale když zvážíš, že jinak nakoupíš 3 různý spreje, než to trefíš, tak to docela jde. Citovat
kveton Odesláno 8. červenec 2004 Autor Odesláno 8. červenec 2004 otazka ale co se mi vic vyplati, jestli koupit barvu nebo uz hotovy krytky Citovat
Operator Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 To je fakt, ale nikdy nevíš, kterej blb ti někde štrejchne nárazník nebo bouchne dveřma do dveří, odře tvé nové krytky zrkátek, apod. Ten sprej se hodí vždycky. Citovat
Operator Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 Anebo se v tom servisu můžeš zeptat, za kolik by ti to nalákli. Kámoš platil za všechny lišty a zadní křídlo něco kolem 1200,-. A to byla metalíza. Ty krytky jsou malý, takže by to byla nepatrná částka. Ale ta radost, že sis to udělal sám se opět vytrácí!!! :D:D Citovat
David 106s16 Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 A ja je v zelene nemam. Asi tam byly cerne. Citovat
kveton Odesláno 9. červenec 2004 Autor Odesláno 9. červenec 2004 mno, tak mi prici jen nezbude nic jinyho nez to nastrikat. Dik kluci Citovat
kveton Odesláno 12. červenec 2004 Autor Odesláno 12. červenec 2004 Je nutny pod to davat zakladovku na plasty, nebo to staci jen poradne odmastit? Neni tam nejakej problem, ze by se to zacas zacalo trebaze loupat? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.