Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem si ve vyhlašce přečetl, že vzadu může být co chce, nesmí to měnit barvy a musí přes to být vidět ven tak to risknu, seženu ty nejlevnější folie na burze a světe div se.:D:D:D:o:o:o:P:P:P:papa:papa

Odesláno

Tak sem to tu pročetl a chtěl bych jen říci že otec má na pegy folie už asi dva roky a a zatím se to obešlo bez jaké koly připomínky dozorčího orgánu ČR. Co mám vyskoušené u místních policajtu je to že pokud se člověk na silnici chová tak jak má jsou dost tolerantní ale jakmile se začne provokovat tak uměj prudit a jsou schopní zastavit totež auto třikrát za den;);)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Já ty svoje folie za 300 radši sundal. V noci přes to nebylo vůbec vidět a kvůli frajeřině riskovat střet se mi fakt nechtělo. Jinej účel to totiž opravdu nesplňovalo. :D:papa

Odesláno
;) Zatím ji mím na zadním okně a pohoda, barvy se nemění je přes to nopmálně vidět, řekl bych žádný problém z mé strany, na nalepení zbytku zatím není čas řeším termostat.:mad:;)
Odesláno

Tak jsem ve čtvrtek trošku tunil svou novou lásku. A nevypadá věru zle. Chtěl jsem modré folie. Ale přesto že bych je mohl mít za stejnou cenu tak jsem je nevzal. Jsou na můj vkus moooc zlatavě zrcadlový. Já bych raději modročerný ale to mám smůlu. :mad:

Dress má pravdu zatmavení je max. 30% na předních bočních,ale pozor pokud byla okna již před tím tónovaná (což je i můj případ) tak se to vše sčítá a budou mít benga stejně keci. :mad: A na zbytku auta můžete mít klidně sprej... :D ...prej!

Takže po dlouhém váhání a zkoumání poskytnutých vzorků (i vozů) jsem nechal profi-natónovat nejtmavší černou s propustností 5% denního světla. Folie jsou s atestem a neblednou. A to na všechny okna kromě čelního. :D Zatím jsem spokojen. Tak uvidíme po první silniční kontrole.

Odesláno

White: no nevim porad, jak ti cajti budou merit propustnost folii. Myslim, ze ti vedi prdlacku o tom, kolik je propustnost 10% nebo 30%. Jedine co me napada je to, ze jeden bude sedet v aute a druhej zvenku na nej poustet fotony. No a podle toho, kolik jich ten vevnitr nachyta do cepice, bude vedet stupen zatmaveni :D

Odesláno
Napsán autorem voštík

White: no nevim porad, jak ti cajti budou merit propustnost folii. Myslim, ze ti vedi prdlacku o tom, kolik je propustnost 10% nebo 30%. Jedine co me napada je to, ze jeden bude sedet v aute a druhej zvenku na nej poustet fotony. No a podle toho, kolik jich ten vevnitr nachyta do cepice, bude vedet stupen zatmaveni :D

Poznaj to jednoduše, koukni o pár příspěvků víš a prohlídni si ten typový list co jsem zde vystavil. Tam je údaj o % zatmavení...jedinná \"legální\" možnost je mít typový list s uvedenýma %, které jsou dovoleny...když budete mít sice ten lístek, ale víc % než je dovolené, tak to zase není OK a policie si Vás podá jako byste žádný typ. list neměli...

Odesláno

No pokud budu mít typovej list třeba na \"povolenejch\" 25% a přes okna nebude nic vidět tak to asi stejně nespolknou že? :bojim Takže nejlepší bude okna stáhnout než u nich zastavíš. :D Jinak zatím spokojenost. Jde o zvyk jako u jiných doplňků. Dnes jsem měl první noční jízdu. Jen pri couvání je v noci skoro prd vidět. Na ulici to ještě jde, ale mezi stromy nic moc. :o

Odesláno

Pokud budeš mít ten list na tu povolenou hranici, tak ti nic nemůžou. Kámoš to má takhle na Getzu. Ukecal v té tonovací firmě nějakou mincí chlápka, co mu to vystavoval... :D:D:D ... a pohodě!

Odesláno
Napsán autorem Dress

Napsán autorem voštík

Poznaj to jednoduše, koukni o pár příspěvků víš a prohlídni si ten typový list co jsem zde vystavil. Tam je údaj o % zatmavení...jedinná \"legální\" možnost je mít typový list s uvedenýma %, které jsou dovoleny...když budete mít sice ten lístek, ale víc % než je dovolené, tak to zase není OK a policie si Vás podá jako byste žádný typ. list neměli...

No jo vlastne, to je potom jina. Ja zpomnel, ze se to musi vozit v aute. No hele, a ten typovej list je popsanej i z druhy strany? nebo jen jednostranny tisk? :D

Odesláno
Napsán autorem white

No pokud budu mít typovej list třeba na \"povolenejch\" 25% a přes okna nebude nic vidět tak to asi stejně nespolknou že? :bojim Takže nejlepší bude okna stáhnout než u nich zastavíš. :D Jinak zatím spokojenost. Jde o zvyk jako u jiných doplňků. Dnes jsem měl první noční jízdu. Jen pri couvání je v noci skoro prd vidět. Na ulici to ještě jde, ale mezi stromy nic moc. :o

To že bude typový list na 25% a přes skla nebude vidět ti možná policie nesežere...ale co ti na místě udělají??? Když vidí namontované LPG a máš to zapsané v tp, myslíš, že na místě budou kontrolovat skutečně odbornou montáž a revizi pohonu LPG??? Nebo tažné zařízení? Když ho máš taky zapsané tak, co ti udělají na místě, když se jim to nebude \"zdát\"?

Stačí jim ukázat ten doklad o tom a hotovo...

Odesláno
Napsán autorem voštík

Napsán autorem Dress

Napsán autorem voštík

No jo vlastne, to je potom jina. Ja zpomnel, ze se to musi vozit v aute. No hele, a ten typovej list je popsanej i z druhy strany? nebo jen jednostranny tisk? :D

jak který asi, nevím jak vypadají ostatní, ale já viděl obojstranný tj na obou stranách data resp. text

Odesláno
Napsán autorem lexa

;)Hmmmm asi máš pravdu, ale já se dozadu dívám jen zrcátkama a při couvání bourá jen moje baba. S tak malým autem je radost jezdit, všude se vlezeš, všude zaparkuješ. Jen ten kufr je malý a když máš něco většího tak to necháš v autě a aby to naši přwemis?ující se spoluobčané nepřemístili tak uvažuju o zatmavení zadku. ;):papa

Ty se díváš zrcátkama dozadu, ale ty co jedou za tebou by podle vyhlášky měli vidět přes tebe dopředu.

Odesláno

Dík lexo za odpověď v mém duchu. To maj prostě Ti za mnou smůlu. Když jsem stěhoval a kára byla naložená až po střechu bylo vidět taky prd. Od toho je bezpečná vzdálenost.

No a s tím typovým listem vystaveným na jiná procenta fakt váhám.......?

Odesláno

Jezdim s foliema \"za 300\" asi tri roky, ale jen proto, že jsem to tak koupil a jsem liny je sundavat, jde to totiž dost blbe :(

Pánove a dámy z aut se zelenym pruhem na to zatim nic nerikali a zvládl jsem s tim i dvě STK :)

Ale sám bych je tam nikdy nedal (tim myslim ty levne) znatelně totiz blednou, celkem snadno se poškrábou no a UV nepropustnost si netroufam posoudit. Na druhym aute mám homologovany a to je něco úplně jinyho. Samozřejmě i cena byla úplně někde jinde.

Odesláno
Napsán autorem lexa

A když budu tam mít plech tak uvidí taky hovno, memusí přes mě vidět, přes náklaďák taky nevidíš.;):o:o:papa

Ale je fakt, že u náklaďáku asi odhadneš jak jede rychle, apod., když ho chceš třeba předjíždět. Ale když se před tebou courá frája se zatmaveným Golfem a ty přes něj nevidíš, tak je to už trochu riskantnější.

Já to zkrátka vidim taky tak, že mi to nevyhovuje na zadních oknech ostatních vozů. :bojim:bojim:bojim

Odesláno

Golf, nebo náklaďák, buď mám na předjetí nebo ne. Když ten v tom předjížděném autě mě nebude chtít nechat předjet, tak je úplně jedno jestli před něj vidím nebo ne. Když náklaďák jede pomalu taky nevím proč a když se ho rozhodnu předjet tak před ním vidím kombajn, tak se zařadím z5 a držkuju nebo ne. Howgh.;);):P:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...