Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak tu mám další dotázek hlavně na ty, který už tmavý folie na svém autě mají.

O víkendu jsem si na zadní boční okna lepil folie koupený v autodílech za 300,-. Vypadá to super a zvažuju, že je další víkend nalepim i na přední okýnka. Jak je vidno z ceny těchto folií, jsou neatestované, nevim jak dlouho vydrží a momentálně je mi to jedno, nicméně svůj účel plní.

Jde mi o to, jak se na to tváří policajti? Může někdo povyprávět? :):papa

Odesláno

Sem koukal, sorry, ale nikde jsem neviděl, že by se mluvilo o foliích vs. cajti. A taky tam kluci hlavně řešej profi-tónování a to se mi nehodí do krámu. Jestli je to nějakej problém, ještě jednou se omlouvám! :papa

Odesláno

Taky jsem se na ně díval. Cajti začínají být v poslední době chytří a vlezlí. Zkusím se na to zeptat až budu s někým ze známých polišů, taky mě to zajímá potřebuji zneprůhledit zadek, a dávat do staré šunky prachy se mi nevyplatí. Až to zjistím dám vědět.:cool::cool::papa

Odesláno

To Lexa: Co jsem mluvil s klukama, který to mají dělaný oficiálně od profíků, na zadní boční a zadní okno si můžeš dát co chceš, poňádž to prý ničemu nevadí. U dodávky, nebo různých užitkových vozidel taky nekoukáš dozadu okýnkama, ale zrkátkama. Nevim, co je na tom ale pravdy!

Odesláno

;)Hmmmm asi máš pravdu, ale já se dozadu dívám jen zrcátkama a při couvání bourá jen moje baba. S tak malým autem je radost jezdit, všude se vlezeš, všude zaparkuješ. Jen ten kufr je malý a když máš něco většího tak to necháš v autě a aby to naši přwemis?ující se spoluobčané nepřemístili tak uvažuju o zatmavení zadku. ;):papa

Odesláno

U těchle fólií je ten problém, že hodně málo vydrží (o batevný stálosti radši nemluvím) a je přes ně houby vidět což u značkových fólií nehrozí, nehledě na to, že tam ti to lepí profík, který za to potom ručí. Třeba u fólií 3M a 99% zatmavení není vůbec vidět dovnitř, ale ven vidíš pěkně.

Zkrátka těmhlě fóliím bych se zdaleka vyhnul.

Odesláno

Víš, za tři kila ani nečekám, že je budu mít na autě několik let. Prostě je po sezóně sundám, anebo když mi budou vyhovovat, tak přišetřim na profi-tónování. To je to nejmenší.

Spíš mám strach z těch poldů. Na mě by si smlsli. Mračítka, folie, nic moc pneu,... :D:D

Odesláno

Ale ta práce s tím, to ti nevadí? Když to budu jedno odpoledne lepit, přijde poliš řekne sundat a 1000,-, pak mě to nasere. To je pěkně drahá folie!;):mad::mad::o:papa

Odesláno

Povolený je:

čelní sklo - nic

přední boční - max. 25%

zadní boční a zadní sklo - kolik chceš

U policajtů záleží na koho narazíš - někoho to nemusí zajímat a nebo je přehlídne a někdo může prudit. Spíš bych se bál toho, abych za tmy nesejmul nějakýho cyklistu.

Odesláno

Vcera jsem si nechal polepit folii zadni okinka na mem peskovi a i s praci me to vyslo na 1000kc.Okamzite jsem poznal rozdil v teplote uvnitr a o vzhledu auticka uz ani nemluvim...

Odesláno

A jak cajti poznaj, že je to 30% zatmavení? Teda pokud zrovna nemáš profi-natónováno a nemáš k tomu certifikát? Na těch foliích to přece neni nikde napsaný! A pochybuju, že pouhým pohledem to zjistěj. :papa

Odesláno
Napsán autorem Operator

A jak cajti poznaj, že je to 30% zatmavení? Teda pokud zrovna nemáš profi-natónováno a nemáš k tomu certifikát? Na těch foliích to přece neni nikde napsaný! A pochybuju, že pouhým pohledem to zjistěj. :papa

to je právě ono, musíš mít typový list k tomu resp. homologační atest na ty folie, aby ty kecy neměli...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...