Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 GTi-6 r.v. 2000, 120kW

Recommended Posts

Odesláno

To schvaluju .. R888 jsou opravdu paradni a nedam na ne dopustit.. jeste by to chtelo mozna trochu lehci auto :) Jen sly letos s cenou R888 neprijemne nahoru.. a to o dost :( A protoze na sucho chci slicky tak se mi uz do R888 letos nechtelo investovat a dojedu ty z lonska .. R1R budou jako pojistka na mokro.. :)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Pagid nemam jeste zajety tak asi myslis EBC .. a celkove spokojenost.. za studena je reakce trochu \"tupejsi\" ale to jen pri prvnim seslapnuti.. pak uz brzdi dobre a do beznyho provozu na ostrejsi jizdy paradni ;) Loni jsem s nima odjezdil mensi okruhy a taky spokojenost ale dokazou i vadnout.. ale opravdu pri velke zatezi.. jsem zvedavej na Pagidy ale tyto jsou uz zavodni a nejsou urcene do beznyho provozu ale zatim az na hvizdod supr.. plnou zatez jsem jim jeste nedal - Pisek ted o vikendu proveri :)

PS: EBC jsem zcela nesjel takze je asi nabidnu dal za nejakou symbolickou cenovku prip. si je necham.. jete byly na novem kotouci takze jsou opotrebeny rovnomerne

[upravil dne 3/5/11 20:43 AKCZ]

Odesláno

Neboj desky zajedeš hned v písku jim to dlouho trvat nebude. Já EBC zajížděl cestou do mostu cca 80km a hned dostali za uši. Jinak jestli tam dojedu tak se potkáme sem zvědav o co víc ti to pojede.

Odesláno

Je fakt ze 230km cesty tam taky desky dokaze zajet (skoda ze tu neni potici se smajlik na cele) A nepis porad o co vic me to pojede nebo tomu jeste uverim :D

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...