Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

405 Mi16 by Vranilinek - shanim predni brzdice Girling

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Jestli chceš tak převodvka cca 1500kč,je v úplném pořádku!

Cau jestli je mozne tak at mu tu prevodovku skova mozna je Vranilinek na dovolene nebo tak protoze jinak by po ni musel skocit;)

T.

Odesláno

Ahoj vsici. Diky moc za tip. Jsem momentalne na dovoleny. Prevodovku uz jsem sehnal. Nakonec jsem y ni potreboval jen cast s takovou tou tyckou z diferencialu. Takze Mi16 se za dobu me nepritomnosti opravila...vlastne prosla generalkou...ted uz ma za sebou i technickou a v pondeli ji pojedu prohnat.

Tome sejdeme se pri prvnim volnem vikendu. Tedka budu stehovat byt a pak dame sraz. Jsem rad,ze se mi nakonec micko podarilo dat dohromady a ze se mi zazracne na to vse podarilo sehnat finance. A take dekuji vsem tady z klubu za podporu. Doufam ze brzy sem zas budu moci nahravat fotky novinek ktere se na aute provedly ;)

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

U nemocnice vlastne primo proti ni. Z obyvaku koukam na tu novou stavbu. Jinak 406 uz nemam sla do sveta a Mi16 parkuje jinde protoze mam o ni celkem strach. Neni problem se nekde srazit.

T.

Odesláno

Ahoj lidi, ziju a Mi16 take. Od posledniho postu jsem dodal jeste remenici a nejaky gufera...tesneni pod sanim (vyresilo kolisajici otacky) takze Mi16 po dvou mesicich a 40 000 jezdi jak ma. Ted uz zbyva jen vyresit topeni. Proto se obracim na vas - muj dvorni mechanik mi rekl ze problem je v ridici jednotce klimatizace...proste ridici jednotka si mysli ze topi..a pritom netopi...vi nekdo poradit kde to sehnat?

Novy to stoji 4000 a to se mi nechce davat, pokud bude moznost sehnat funkcni starsi. ;) Diky za tipy. Jinak dekuji moc za podporu pri reseni problemu s prevodovkou. Prevody behaji jak maji...proste parada. Co se tyce srazu tak uz nebrani nic v tom neco provest. Jen se domluvit na nejakej termin. Nejlepe vikend.;)

Odesláno

Hura on zije :D:super:potlesk no konecne uz jsem myslel, ze jsi boj s opravami vzdal. Jinak me osobne take vyhovuje vikend a prijedu na misto urceni pokud mi horni ulozeni tlumicu nezarezne uplne:D Pokusim se to odstranit do toho naseho mini srazu. Drzim palec s klimou ale neporadim ti tu jsem neresil a na svem Mi ani resit nebudu nemam ji tam.;)

Odesláno
Původně zaslal: vranilinek

Ahoj lidi, ziju a Mi16 take. Od posledniho postu jsem dodal jeste remenici a nejaky gufera...tesneni pod sanim (vyresilo kolisajici otacky) takze Mi16 po dvou mesicich a 40 000 jezdi jak ma. Ted uz zbyva jen vyresit topeni. Proto se obracim na vas - muj dvorni mechanik mi rekl ze problem je v ridici jednotce klimatizace...proste ridici jednotka si mysli ze topi..a pritom netopi...vi nekdo poradit kde to sehnat?

Novy to stoji 4000 a to se mi nechce davat, pokud bude moznost sehnat funkcni starsi. ;) Diky za tipy. Jinak dekuji moc za podporu pri reseni problemu s prevodovkou. Prevody behaji jak maji...proste parada. Co se tyce srazu tak uz nebrani nic v tom neco provest. Jen se domluvit na nejakej termin. Nejlepe vikend.;)

A jsi si jist že maš klimatizaci???:D U Mi 16 se montovala ventilační soustava s elektronicky regulovatelnou teplotou vystupního vzduchu,,,,a je naprosto jedno jestli mas klimu nebo ne(často si lidi u Mi 16 myslej že maji klimu,ale klima znamena mít TLAČÍTO A/C a plno dalších komponent):D

U tebe bych spíše viděl problém u elektrického servo-motorku co ovládá klapku pruchodu vzduchu přes tepelný výměník.casto se to kazí...nový motorek od Valea stojí cca 1600kč...Nebo další možností by byl poškozený potencionmetr v panelu regulace topeni....;)pochybuju že maš v haji jednotku...:mrk

Jukni pod palubku na ventilační soustavu v místě pod spolujezdcem...je tam ten motorek,chycenej dvema křízovymi šroubky a vede do něho třívodičový konektor...ten konektor napoj na multimetr a otačej si knoflikem teploty...měl by jsi změřit napetí....;)

Odesláno

No ted jsem koukal na tvoje fotky čtyřkoly:Dhezká kára:mrk:super,,ale maš to bez klimatizace:(

Bud rad za kloudnou zadní napravu...pač tohle je system made in HYROŠIMA:D

Ja už se taky pomalu chýlím ke konci se stavbou 4x4jeste tak pul roku a komplet renovace dokončená...:aut

PS:A bacha na hrabačky:ticho....ta rozdělovací převodovka s vizkozkou neni moc nadimenzovana...hlavně ta tenka,duta hřídel:bojim:bojim:bojim

[upravil dne 14/10/2009 Pája Rybišár]

Odesláno

Pájo děkuji moc. No ja tomu říkám klimatizace, ale taky vím že to prostě A/C není. Mě právě mechanik říkal, že mu diagnostika vyjela poruchu na ty jednotce. Ale díky moc za typ, omrknu to.;)

Odesláno
Původně zaslal: vranilinek

Pájo děkuji moc. No ja tomu říkám klimatizace, ale taky vím že to prostě A/C není. Mě právě mechanik říkal, že mu diagnostika vyjela poruchu na ty jednotce. Ale díky moc za typ, omrknu to.;)

cooožeeel,měl napojenou diagnostiku na topení na 405tce???:D:D:D:D:D:D:D:Dno to si děláš prdel.:D:D......tam je sice řídící přistor,ale na milion %nema žadnou paměť závad a ani tam není žadny port či žadna datova sběrnice jak s řj komunikovat......to nejsou nový autaky kde jsou řj propojený pomocí Can Bus a je možno snimi komunikovat pomoci jedne zasuvky...;)

PS:Dneska mě nic vtipnějšího jěště nerozesmalo....:DTo bych si chtěl stim mechošem popovidat,,,pač z toho co jsi napsal usuzuji,že tomu ten pan rozumí jako koza petrželi....nebo tě chce pěkně natahnout!!:ticho

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...