309GT Odesláno 23. srpen 2009 Odesláno 23. srpen 2009 Jestli chceš tak převodvka cca 1500kč,je v úplném pořádku! Citovat
Tomáš Odesláno 26. srpen 2009 Odesláno 26. srpen 2009 Cau 1500,- to je super cena Vranilinku nevahej a ber at se jeste letos srazime;) T. Citovat
Tomáš Odesláno 27. srpen 2009 Odesláno 27. srpen 2009 Původně zaslal: 309GT Jestli chceš tak převodvka cca 1500kč,je v úplném pořádku! Cau jestli je mozne tak at mu tu prevodovku skova mozna je Vranilinek na dovolene nebo tak protoze jinak by po ni musel skocit;) T. Citovat
309GT Odesláno 27. srpen 2009 Odesláno 27. srpen 2009 Zatím se o ní nikdo nehlásí,ani inzerát nemá,tak že v pohodě Citovat
vranilinek Odesláno 29. srpen 2009 Autor Odesláno 29. srpen 2009 Ahoj vsici. Diky moc za tip. Jsem momentalne na dovoleny. Prevodovku uz jsem sehnal. Nakonec jsem y ni potreboval jen cast s takovou tou tyckou z diferencialu. Takze Mi16 se za dobu me nepritomnosti opravila...vlastne prosla generalkou...ted uz ma za sebou i technickou a v pondeli ji pojedu prohnat. Tome sejdeme se pri prvnim volnem vikendu. Tedka budu stehovat byt a pak dame sraz. Jsem rad,ze se mi nakonec micko podarilo dat dohromady a ze se mi zazracne na to vse podarilo sehnat finance. A take dekuji vsem tady z klubu za podporu. Doufam ze brzy sem zas budu moci nahravat fotky novinek ktere se na aute provedly Citovat
Tomáš Odesláno 6. září 2009 Odesláno 6. září 2009 Cau chlape tak to je super, ze uz jezdis;) Ozvi se jak budes moc. Telefon mam 773 111 000. Cau T. Citovat
Tomáš Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 Halo halo hleda se Vranilinek a jeho bila Mi16 jsou pohresovani o minule opravy...................... Tak co ten sraz double white Mi16??? Citovat
s1600 Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 Tome,Tebe jsem na Kladne jeste nevidel,kde bydlis?Jsem taky z Kladna.. Citovat
Tomáš Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 U nemocnice vlastne primo proti ni. Z obyvaku koukam na tu novou stavbu. Jinak 406 uz nemam sla do sveta a Mi16 parkuje jinde protoze mam o ni celkem strach. Neni problem se nekde srazit. T. Citovat
vranilinek Odesláno 10. říjen 2009 Autor Odesláno 10. říjen 2009 Ahoj lidi, ziju a Mi16 take. Od posledniho postu jsem dodal jeste remenici a nejaky gufera...tesneni pod sanim (vyresilo kolisajici otacky) takze Mi16 po dvou mesicich a 40 000 jezdi jak ma. Ted uz zbyva jen vyresit topeni. Proto se obracim na vas - muj dvorni mechanik mi rekl ze problem je v ridici jednotce klimatizace...proste ridici jednotka si mysli ze topi..a pritom netopi...vi nekdo poradit kde to sehnat? Novy to stoji 4000 a to se mi nechce davat, pokud bude moznost sehnat funkcni starsi. Diky za tipy. Jinak dekuji moc za podporu pri reseni problemu s prevodovkou. Prevody behaji jak maji...proste parada. Co se tyce srazu tak uz nebrani nic v tom neco provest. Jen se domluvit na nejakej termin. Nejlepe vikend. Citovat
Tomáš Odesláno 10. říjen 2009 Odesláno 10. říjen 2009 Hura on zije :super:potlesk no konecne uz jsem myslel, ze jsi boj s opravami vzdal. Jinak me osobne take vyhovuje vikend a prijedu na misto urceni pokud mi horni ulozeni tlumicu nezarezne uplne:D Pokusim se to odstranit do toho naseho mini srazu. Drzim palec s klimou ale neporadim ti tu jsem neresil a na svem Mi ani resit nebudu nemam ji tam. Citovat
Tomáš Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Akce sraz - pristi vikend na Kladne? Treba nedele? Citovat
Pája Rybišár Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Původně zaslal: vranilinek Ahoj lidi, ziju a Mi16 take. Od posledniho postu jsem dodal jeste remenici a nejaky gufera...tesneni pod sanim (vyresilo kolisajici otacky) takze Mi16 po dvou mesicich a 40 000 jezdi jak ma. Ted uz zbyva jen vyresit topeni. Proto se obracim na vas - muj dvorni mechanik mi rekl ze problem je v ridici jednotce klimatizace...proste ridici jednotka si mysli ze topi..a pritom netopi...vi nekdo poradit kde to sehnat? Novy to stoji 4000 a to se mi nechce davat, pokud bude moznost sehnat funkcni starsi. Diky za tipy. Jinak dekuji moc za podporu pri reseni problemu s prevodovkou. Prevody behaji jak maji...proste parada. Co se tyce srazu tak uz nebrani nic v tom neco provest. Jen se domluvit na nejakej termin. Nejlepe vikend. A jsi si jist že maš klimatizaci??? U Mi 16 se montovala ventilační soustava s elektronicky regulovatelnou teplotou vystupního vzduchu,,,,a je naprosto jedno jestli mas klimu nebo ne(často si lidi u Mi 16 myslej že maji klimu,ale klima znamena mít TLAČÍTO A/C a plno dalších komponent) U tebe bych spíše viděl problém u elektrického servo-motorku co ovládá klapku pruchodu vzduchu přes tepelný výměník.casto se to kazí...nový motorek od Valea stojí cca 1600kč...Nebo další možností by byl poškozený potencionmetr v panelu regulace topeni....;)pochybuju že maš v haji jednotku... Jukni pod palubku na ventilační soustavu v místě pod spolujezdcem...je tam ten motorek,chycenej dvema křízovymi šroubky a vede do něho třívodičový konektor...ten konektor napoj na multimetr a otačej si knoflikem teploty...měl by jsi změřit napetí.... Citovat
Pája Rybišár Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 ten hnedý konektor je prave konektor svazku kabelů co vede k tééé elektronické klapce(3vodiče)zbytek je na teplotní čidlo na vstupu do ventilace(na fotu ten trčící kolík nad ventilatorem...) Citovat
Pája Rybišár Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 No ted jsem koukal na tvoje fotky čtyřkoly:Dhezká kára:mrk:super,,ale maš to bez klimatizace:( Bud rad za kloudnou zadní napravu...pač tohle je system made in HYROŠIMA:D Ja už se taky pomalu chýlím ke konci se stavbou 4x4jeste tak pul roku a komplet renovace dokončená... PS:A bacha na hrabačky:ticho....ta rozdělovací převodovka s vizkozkou neni moc nadimenzovana...hlavně ta tenka,duta hřídel:bojim:bojim:bojim [upravil dne 14/10/2009 Pája Rybišár] Citovat
vranilinek Odesláno 16. říjen 2009 Autor Odesláno 16. říjen 2009 Pájo děkuji moc. No ja tomu říkám klimatizace, ale taky vím že to prostě A/C není. Mě právě mechanik říkal, že mu diagnostika vyjela poruchu na ty jednotce. Ale díky moc za typ, omrknu to. Citovat
vranilinek Odesláno 16. říjen 2009 Autor Odesláno 16. říjen 2009 Tome bohužel tuhle neděli mi to moc nevychází, páč stěhuji byt, takže z Mi bude stěhovák. Citovat
Pája Rybišár Odesláno 16. říjen 2009 Odesláno 16. říjen 2009 Původně zaslal: vranilinek Pájo děkuji moc. No ja tomu říkám klimatizace, ale taky vím že to prostě A/C není. Mě právě mechanik říkal, že mu diagnostika vyjela poruchu na ty jednotce. Ale díky moc za typ, omrknu to. cooožeeel,měl napojenou diagnostiku na topení na 405tce???:D:D:D:D:D:D:Dno to si děláš prdel.:D......tam je sice řídící přistor,ale na milion %nema žadnou paměť závad a ani tam není žadny port či žadna datova sběrnice jak s řj komunikovat......to nejsou nový autaky kde jsou řj propojený pomocí Can Bus a je možno snimi komunikovat pomoci jedne zasuvky... PS:Dneska mě nic vtipnějšího jěště nerozesmalo....:DTo bych si chtěl stim mechošem popovidat,,,pač z toho co jsi napsal usuzuji,že tomu ten pan rozumí jako koza petrželi....nebo tě chce pěkně natahnout!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.