Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Trénink na Šebetov aneb Marline, letos už vedu..

Recommended Posts

Odesláno

Ve 23:00 telefon. Kamarád. Pojď, jdem vyzkoušet Ladu Nivu. Blázne, teď? Jo, aspoň nikde nikdo nebude, do hodinky jsi doma, pojedeme na trať, která je úplně mimo civilizaci pro čtyřkolky a krosový motorky. (Tam jsme nestihli dojet...) Tak jo, domů jsem se dostal v půl třetí. Jezdili jsme asi tak 20 minut..vjel jsem na nějakou louku, mlha..říkám \"tohle cesta nebude, otočím to\"...jenže taky jaksi nebyla vidět ta voda, která podmáčela půdu a bylo z toho super bahno..najednou jen cítím jak auto udělalo \"huuu\" a kamarád poznamenal \"A sme v prdeli\".. Jo, kde jinde o půlnoci.. Pochopitelně spousta lidí neví co dělat v půl jedný ráno, tak čekaj na to, až jim nějaký blázen zavolá, aby mu šel pomoct vytahovat auto.. Asi patnáctý pokus vyšel a za cca 20 minut pro nás přijel kolega z práce se slovy \"To vytáhnem Fábií\"... Jakmile to uviděl, celkem logicky tuhle myšlenku zapudil a následovalo opět konstatování holé skutečnosti \"To je v pr_eli..\" Odvezl nás domů a v šest jsme šli auto, posíleni o mého bratra, souseda a další dva kamarády, vyprošťovat. Naštěstí jsem se dovolal klukovi, který má starého poctivého Patrola v naftě. Zavřel všechno co šlo, zatáhl a Niva byla venku, naštěstí bez škod na autě i okolí... (to jak jsme byli zaprasení od bláta líčit nemusím..)

Niva má jednu obrovskou výhodu. Hmotnost pouze cca 1100kg. No, na další noční výlety mě přešla na delší dobu chuť.. Jinak spojitost s touto akcí se najít dá, majitel je stejný, aktéři také..všichni.. :D

No, jdu si lehnout, za těch pár hodin spánku minulou noc se mi zdálo jen o bahně a Ladě..:D A mám pocit, že dnes ty sny budou mít mnoho společného..

Jinak jsme pro jistotu, aby někdo nehlásil, že tam stojí kradený auto, chtěli napsat na papírek za okno vzkaz. No, papírek nebyl, tužka taky ne..ale za to papírová izolepa ano. Přes všechna okna jsme z izolepy vytrhali a nalepili nápis \"Omlouvame se zapadli jsme vytahneme rano\" To zas byla akce........

[upravil dne 5/7/09 jarajarda]

Odesláno

Už jsem tu kdysi psal krásné konstatování mého známého po té, co si koupit Patrola

A: Tak jsem zjistil, jaký je v lese základní rozdíl mezi dvoukolkou a čtyřkolkou.

B: ???

A: Zapadneš-li v lese s dvoukolkou, seženeš někoho se čtyřkolou nebo třeba traktor a auto celkem snadno vyprostíš. Když jsem zapadl s Patrolem, tak traktor jen hrabal a vytáhl mě až Lakatoš - ostudu jsem měl v širokém dalekém okolí

Dlužno dodat, že toto se stalo cca v r. 1993 a kamarád bydlí v malém městečku Hronově, v jehož katastru se mu podařilo zapadnout. Vlastnit v té době Patrola na tak malém městě (kámošovi v té době bylo cca 25) už samo o sobě průměrné lidi štvalo, o to víc se jim líbilo přibarvování a přidávání pikantností k tomuto zážitku - nakonec chodily po městečku tak zvláštní story, že se ani samotný aktér v nich nebyl schopen orientovat.

[upravil dne 5/7/2009 Medvěd]

Odesláno

A na koho myslíš, že jsem si vzpomněl, když jsme se tam tak pěkně zabrodili....přesně na tu Tvou historku...

No, já to při nejmenším zezačátku viděl na traktor, naštěstí zavungoval \"pouze\" Patrol.

Odesláno

Jardo Jardo. Tohle mas nechat na me :) Pockej za 14 dni :aut

jo, nevedes. Preci vis, ze tak cca pred dvema mesici tahal zapadlou Nejsu traktor. ;)

[upravil dne 5/7/09 Marlin]

Odesláno

Justy skončila v závěji a sníh jsem měl do půli oken, akce na lopatu 2 hodiny. Nivu jsem taky řídil já, vzal jsem si to hned u baráku a byl jsem navigován (jak vidno úspěšně :D:D:D ), ale to bylo celkem fuk, ůčel zahrabat ji do louky nebyl, ale už se s tím nedalo nic dělat. Nejšu sem taky, po Tvé navigaci, zahrabal za haldou hnoje.. Já se vždycky nechám k něčemu ukecat.. :D

Odesláno

Pěkný,no,pěkný,vy si prostě nedáte pokoj:D s tim koupánim v bahně:D

a v noci,to by mě ani ve snu nenapadlo,ject se potápět do bažin:D

:potlesk:potlesk:potlesk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...