Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

dollyho 306ka aneb "Na pežotí vlně" - barvení brzd

Recommended Posts

Odesláno

A ako poriesis na tych akoze brzdach celuste? Ci tam budes mat akoze len kotuc? Je to zvlastne, to som este na aute nevidel, uvidime ako sa ti to vyvinie:)

Odesláno

chodim kolem jedne octaaavie, ktera ma na zadnich kolech taky imitaci perforovanych brzdovych kotoucu a dycky me napadne pouze \"fuj, to je ale desny kyc\". je snad buben ostuda? proc jej takhle trapne maskovat? :myslim

Odesláno

Když jsou takhle malý, tak přemejšlím o tom, že je sundám. Protože za nima jsou vidět bubny. Bubny hodím do barvy (možná by stálo za to je trošku opískovat a stočit na soustruhu rejhu od obložení) a bude to :D

Ale zas se mi to nechce sundávat, abych to pak dal do kupy :nevim

Odesláno

No to byste se divili, jak tak dobre zarezlej 10 ty letej buben tazko rozebira :D

Mne se to napoprve nepodarilo, ani brzdovkou ...

Tak sem se na to vy... Ale bude muset ist dole, musim pozret oblozenie, prejst drotenym kotucom a natret nejakou antikoroznou farbou .... A hlavne musim dat do kopy rucnu, prave zadne kolo slabo brzdi na rucke ... Kdezto mne to moc nevadi, ale na STK si na to hrozne stezujou :P

Odesláno
Původně zaslal: ozzy56

ano, rozebrat se dá všechno...:D

jo to moc dobře znám:-D slozit to, to je poak umení:-D

• O 1 měsíc později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Tak zas něco. Na jednej straně doopravujete a na hruhej se to rozsype :bojim

Tentokrát se udělala díra v radiátoru topení, kvůli kterýmu se musela vytáhnout z auta celá palubka. Rozhodl jsem se to udělat sám, páč v servise by to byla darda :nevim

Nakonec mě to vyšlo na 588Kč a 10hodin práce :) Auto jezdí v pohodě, akorát se radiátor vypaluje, tak jde z topení pěknej retuch. Ale pomalu to ustává. Už mám s new radiátorem najeto přes 100km ;)

Celou akci si můžete prohlídnout tady

A tady jseou nějaký fotky:

Trošku to hulilo (ten blesk to dost zkresluje. V autě bylo míň nahuleno)

topeni-1.jpg

Starej děravej radiátor

topeni-12.jpg

Novej radiátor

topeni-17.jpg

Palubka venku

topeni-13.jpg

[upravil dne 2.1. 14 23:20 od dolly1010]

Odesláno

Konkor je mazací a konzervační olej ;)

Popis z obchodu:

mazací a konzervační olej Vytváří na konzervovaných předmětech olejový film, který maže a současně dokonale chrání železné i neželezné kovy jako ocel, litina, měď, zinek a olovo. Je vhodný k mazaní strojů, přístrojů, motorů, náhradních dílů, kontaktů akumulátorů, pantů, závitů aj. Po krátké době působení uvolňuje zaseklé a zkorodované závity šroubů. Je vhodný pro ochranu kovů v průmyslovém ovzduší. Nepoužívá se na součástky přicházející do styku s potravinami. Přípravek chrání proti korozi způsobené jak povětrnostními, tak i průmyslovými vlivy. Není-li film Konkoru 101 omyt, poskytuje tuto ochranu až 1 rok.

Odesláno

No, tak si dobre pamatam ze je to konzervacny spray, zaujimave pouzit to na plasty, hmm hlavne som zvedavy ako dlho to tam asi vydrzi, asi to zajtra skusim, takych sprayov mam plno:aut

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: dolly1010

Tak zas něco. Na jednej straně doopravujete a na hruhej se to rozsype :bojim

Tentokrát se udělala díra v radiátoru topení, kvůli kterýmu se musela vytáhnout z auta celá palubka. Rozhodl jsem se to udělat sám, páč v servise by to byla darda :nevim

Nakonec mě to vyšlo na 588Kč a 10hodin práce :) Auto jezdí v pohodě, akorát se radiátor vypaluje, tak jde z topení pěknej retuch. Ale pomalu to ustává. Už mám s new radiátorem najeto přes 100km ;)

Celou akci si můžete prohlídnout tady

A tady jseou nějaký fotky:

Trošku to hulilo (ten blesk to dost zkresluje. V autě bylo míň nahuleno)

topeni-1.jpg

Starej děravej radiátor

topeni-12.jpg

Novej radiátor

topeni-17.jpg

Palubka venku

topeni-13.jpg

pěkná fuška,ale není nad to si to udělat sám a poctivě,vždyť je to na dalších dvacet let:super

Odesláno

No, nevim jestli na 20 let... To už snad mubu mít jiný auto (nebo co to bude) :D Tím sprejem na palubku sme mazali různý průchodky a sloupky aby tam šla palubka líp napasovat :D

PS.: Vymaž si ty obrázky z citace ;)

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...