rychtara Odesláno 4. červenec 2009 Odesláno 4. červenec 2009 Nevim kde uz hledat ale nevim co je za vstup na obrázku. Diky moc za radu-y [upravil dne 4/7/09 rychtara] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 4. červenec 2009 Odesláno 4. červenec 2009 Obrazok tam uz je V kazdom pripade v strasnej kvalite. Neuskodil by mozno typ , znacka radia .. .Moze to byt specificky konektor pre \"nieco\" Napriklad ALPINE ma u niektorych rad radiji taktiez specificky konektor na napojeni BLUETOOTH modulu ... A mozno by pomohlo lepsi foto Citovat
rychtara Odesláno 4. červenec 2009 Autor Odesláno 4. červenec 2009 Tady je to videt trochu lepe, a jedna se orig. autoradio do 607 clarion s telefonem Diky Citovat
pastorek Odesláno 4. červenec 2009 Odesláno 4. červenec 2009 Nieje to konektor na ovládanie od volantom? Citovat
rychtara Odesláno 4. červenec 2009 Autor Odesláno 4. červenec 2009 Ovladani pod volantem to neni mel jsem to odpojene a zadna zmena v provozu radia Citovat
Medvěd Odesláno 4. červenec 2009 Odesláno 4. červenec 2009 V tom případě je to kurvítko (prvek, který francouz vymyslel, abychom se se svými auty příliš nenudili). Pokud jsi to měl odpojené a žádnou změnu jsi nezpozoroval, pak zapojení neřeš a jezdi v klidu dál. Přijde mi to podobné jako když mi kamarád řekl, že věci, které po stěhování zústanou víc než 3 měsíce nevybalené můžu s klidem vyhodit, páč mi chybět nebudou (kdyby byly podstatné, tak bych je prý vybalil do onoho limitu - asi na tom něco bude). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.