KeiTynka Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 Přihodím taky JEDNU.... Snad je to zajímavá koupě... Citovat
Lentilka Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 a mě si nadávala když jsem ho chtěl prodat... Citovat
Guči Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 Sorry ta ale nema mit le mans sedačky kuže/alcantara? Citovat
franus Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 Přihodím taky JEDNU.... Snad je to zajímavá koupě... ta cena se mi zda trosku vysoka Citovat
jiri106xs Odesláno 20. září 2012 Odesláno 20. září 2012 franus: Za 2002 v takovém stavu? Byl jsem už u koupě a věř mi, že kromě pár kosmetických detailů, v čr těžko seženeš 106, která je v lepším technnickém stavu. Levnější najdeš, o tom žádná, ale to už je na každém, jestli vezme za 50 nějakou 98 a následně do ní 30 nasype nebo vezme něco s čím nebude mít starosti. Citovat
franus Odesláno 20. září 2012 Odesláno 20. září 2012 Nerekl bych ze promacknuty zadni blatnik je kosmeticky detail. Taky jsem videl spoustu vts v podobnem stavu se stejnou cenou a bud se neprodali nebo prodali, ale az po snizeni ceny o 25%. Ja se na to divam ze sveho pohledu. Treba to ze je to 2002 je pro me hendikep, z duvodu ponetcionalni vymeny ECU za pug sport. Pokud nekdo chce 106 jako lestenku, tak je to asi pro nej vhodne, ja shanim 106/vts na zabavu a na vikendove jezdeni, v co nej technickem a vzhledovem stavu, ale 80 za ni proste davat nechci. Za stejnou cenu muzu mit mnohem zabavnejsi ctyrkolku ne zadokolku z UK. Navic normalni clovek ti toto auto asi neoceni, radeji sahne po novejsi C2, nebo Clio sport, ktere zacinaji na cene o neco vyse. Kazdopadne pokud je lak original, tak klobouk dolu, stejne tak před absenci jakéhokoliv tuzingu Citovat
jiri106xs Odesláno 20. září 2012 Odesláno 20. září 2012 Vyvracet nikomu názory nehodlám... můžeš koupit vts/s16 třeba za 50, ale když si spočítáš co do něj vrazíš, aby bylo pro tu \"zábavu a víkendové ježdění\" tak, jak chceš, tak tě to výjde na o dost víc, jak 80... Jistě, že se dá z UK sehnat \"lepší\" auto, za tu samou cenu, ale proč si ty auta tedy lidi nekoupí, když je to tak super??? Zkus si zjistit něco o 185denní lhůtě a provozu UK auta v ČR A C2 nebo Clio? Promiň, ale kdo porovnává C2 a clio s S16, tak podle mě absolutně neví, co S16 je. Citovat
franus Odesláno 20. září 2012 Odesláno 20. září 2012 Zacinas me bavit, auto z Uk by samozrejme bylo na okruh, uzavrenou trat apod. Nevim jak presne zni legislativa o provozu aut z uk dnesnimu dni, ale donedavna to zas tak obrovsky problem nebyl, kdyz clovek vedel jak na to. Ale velice rad bych vedel, co dle tebe s16 je, kdyz je nesmyls ji porovnavat s c2 vts a clio sport. (navic pokud jsi dobre cetl, tak ja ty auta neporovnavam, jen jsem rekl ze jiny clovek si radeji za podobny peniz koupi C2 (novejsi auto) nebo clio (vykonnejsi a asi i rychlejsi auto)). Podle toho co dal pises chces rict ze ta vyse nabizena 106ka nepotrebuje ani korunu? I do této bych musel tak 30k vrazit, protože ten podvozek a disky co na ni jsou je des + nejake pekne semislicky. To nepocitam další věci jako brzdy, kratka převodovka, razeni a další. Citovat
jiri106xs Odesláno 20. září 2012 Odesláno 20. září 2012 Koukám, že my dva se asi neshodnem Jiný člověk si třeba tu C2 nebo Clio koupí... záleží na tom, co od auta čeká. C2 je novější, ale to je všechno... ani výkonově, ani jízdními vlastnostmi, se nemůže S16 rovnat. A clio? Hodně lidí ho chválí až do nebe, ale v čem je lepší? Neříkám, že je špatné, ikdyž je opravdu ošklivé, ale výkonnější je tak akorát v papírech. Měl jsem tu možnost porovnat a když jsou obě auta série, tak je clio pomalejší a to má psáno o víc jak 35kW víc. Pokud se na to díváš tak, že chceš semislicky, kola, brzdy, převodovku atd., tak samozřejmě investici potřebuje, ale to už se blížíme částkám hodně přesahujícím 100k, při koupi auta za nějakých 50k Tu investici jsem myslel u auta, které by normálně jezdilo v provozu. [upravil dne 20.9.2012 09:47 od jiri106xs] Citovat
Raweon Odesláno 20. září 2012 Odesláno 20. září 2012 jo jiri106xs ma pravdu tyhle auta nemuzes srovnavat s s16, jak vykonove tak vzhledove. a co se tyce tech penez a uprav tak taky. navic sem mel moznost tu keytlinky cervenou videt v akci a jede opravdu dobre Citovat
kujon106 Odesláno 20. září 2012 Autor Odesláno 20. září 2012 Clio si pug dává k snídani http://www.youtube.com/watch?v=qXA8KlpomrU Cena dle mého odpovídá, já bych se nebál jít ještě výš. Bohužel tady v ČR, při dominanci turbokamen v dehtu, na to není trh. V zahraničí, kde mají rozum, by se to dle mě prodalo daleko lépe. Citovat
Raweon Odesláno 20. září 2012 Odesláno 20. září 2012 kujon106: tos napsal moc pekne , bohužel to je smutna realita, hlavne to s tim dehtem Citovat
go.play Odesláno 20. září 2012 Odesláno 20. září 2012 kujon píše většinou jenom pravdivě a já mám stejný názor Citovat
FiFa_cze Odesláno 20. září 2012 Odesláno 20. září 2012 http://auto.bazos.cz/inzerat/17779394/Peugeot-106-14-XSI-69kW.php Citovat
Jeny Odesláno 20. září 2012 Odesláno 20. září 2012 podle toho černýho xsi koukam, že jsem tu svou miami klidně ještě mohl prodat a ne to prohnat lisem:myslim Citovat
go.play Odesláno 21. září 2012 Odesláno 21. září 2012 jiný nárazníky, lak hroznej, 250 najeto, koberec taky hroznej a chce za to 10 tisíc Citovat
neutral Odesláno 21. září 2012 Odesláno 21. září 2012 Tak nárazník je jinej jen přední, lak je v horším stavu u většiny starých 106, koberec se dá vyčistit,ale jde spíš o mechanickou stránku.... Citovat
go.play Odesláno 21. září 2012 Odesláno 21. září 2012 mechanickou stránku z tý fotky ale nepoznám třeba je to auto v dobrym stavu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.