Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

PAJA106: Nejdřív se musí udělat pořádný vjezd do dvora:D.Takže z prodeje by se pořídila nová vrata a pak ještě potřebuju pár věcí do a na baráku no:(.A pak hurá na šetření a hledání:D,ale ještě nemám konkrétní náhradu.

Odesláno

Dnes jsem se jel podívat na tento kousek -> http://www.sauto.cz/osobni/detail/peugeot/106/9567121

Auto na venek nádherné super stav ALE po otevření kapoty a nastartování začal z motoru z jedné z hadiček stříkat benzín po celém motoru a zvuk jakoby se zadrhávalo něco v motoru :o když jsem to zdělil prodejci řekl toto: TO JE BLBY CO?? ... :D nevěděl jsem ani co na to říct. Další věci jako brzdové válce napadrt, či zcela nefunkční spojka to už je korunovali. Řekněte sami, je to auto za 45 papírů?? :D Nevím jistě jestli se to tady hodí, ale třeba někomu ušetřím zbytečnou cestu.

[upravil dne 12/5/12 15:47 od honzajss]

Odesláno

Tak tohle je hodně putovní 106. Původně to majitel prodával za 26 000 tuším,pak to někdo koupil a za chvilu prodával za 12 a teď někdo dá ALU a zkouší 40. Ale to nemá šanci. Asi si myslel,že vydělá.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...