Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Luksa

Ahoj pánové a dámy. zajímal by mě Váš názor na tuto http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/peugeot/106/7848866 106rallye, vzadu má kotouče. Chtěl jsem s16 ale 8v by mi výkonostně stačil a tato je za rozumný peníz a zbytek by stačil na rekonstrukci do puvodního stavu. Nejste někdo z okolí kde se ta 106 nachází? ja jsem z jeseníku a je to pěkná štreka.... zatím vám děkuji :)

Psal jsem mu, a jediné co k tomu ještě říkal, je tohle \" Nutně potřeba je pouze jedna oprava a to výměna dvou čepů řízení, jeden zhruba 150 kč\" ........... já jsem od toho upustil, počkám si ještě na nějakou jinou 106 ;)

Odesláno

jel bych jí zkouknout, podle fotek se toho stejně moc soudit nedá. Ale rozhodně to jenom u čepů neskončí (jako u každýho auta za 30)

A jak píše Fr3sh, je jenom otázka času, kdy vymizí 106 z trhu (třeba najít teď S16 je umění)

[upravil dne 4/2/10 Jeny]

Odesláno

ja jsem se ted rozhodl ze prestavim moji na 1.6 16v...kamarad mi nabidl ze jezdi do Francie a prioveze mi motor 1.6 16v s prevodovkou a komplet kabelazi nejakej zachovalejsi do 8 tisic :D:D takze se na to asi fakt vrhnu

Odesláno

taky už mě ten motor napadl, ale horkotěžko jsem sehnal origo kfz do xsi po go, tak ho tam nějakou dobu nechám. A taky jsem teď pořád v kategorii 1400:)

Odesláno

Tak ja stim nehodlam jezdit rally :) nebo co vlastne jezdis :) nebo sprinty...ja jsem rekl ze pokud mi sezene motor do 10 000 s prevodama a kabelazi, tak ze to predelam :) a udelam kompletne cely auto teda

Odesláno

Myslim ze u toho rally je cena hodne dobra, 35 je hodne v klidu a par nejakych silentbloku nebo neceho to je nic , ja stejne kdyz koupim auto tak do nej hned 5 litru narvu za rozvody a vsechny filtry a oleje, to je moje zasada jak koupim auto , protoze prodejce ti muze nakecat cokoliv a jeste nikdy v zivote jsem nekoupil auto do ktereho bych nemusel vrazet prachy :)

Ja tedkom koupil taky 1.4 sport za 35 000 a uz jde na rozvody apod navic se mi urval zadni vyfuk ale to prijde jenom navarit , ale s tim se bohuzel uz pocita ze za 35 se nekoupi strela se super lakem apod :-D

Odesláno
Původně zaslal: BiFF

Myslim ze u toho rally je cena hodne dobra, 35 je hodne v klidu a par nejakych silentbloku nebo neceho to je nic , ja stejne kdyz koupim auto tak do nej hned 5 litru narvu za rozvody a vsechny filtry a oleje, to je moje zasada jak koupim auto , protoze prodejce ti muze nakecat cokoliv a jeste nikdy v zivote jsem nekoupil auto do ktereho bych nemusel vrazet prachy :)

Ja tedkom koupil taky 1.4 sport za 35 000 a uz jde na rozvody apod navic se mi urval zadni vyfuk ale to prijde jenom navarit , ale s tim se bohuzel uz pocita ze za 35 se nekoupi strela se super lakem apod :-D

Můžeš sem tvoje auto postnout, toho 1.4 sport za 35? Třeba si mi ho vyfoukl před nosem, jestli si ho kupoval v tuhle dobu (ne pul rok zpátky :))

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...