Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ta už je na prodej od dubna 2011... Tenkrát mi paní posílala fotky motoru a interiéru a rychle jsme si prodej rozmyseli. Je vidět, že to alespoň umyla, ale předtím to auto vypadalo otřesně. :roker

Odesláno

No kapota na pravé straně u světla trošku nesedí, ale jinak to vypadá za tu cenu fajn..ale jestli to Jirka viděl v hrůznějším stavu, tak bych to prohlídl o to důkladněji :D

Odesláno
Ta už je na prodej od dubna 2011... Tenkrát mi paní posílala fotky motoru a interiéru a rychle jsme si prodej rozmyseli. Je vidět, že to alespoň umyla, ale předtím to auto vypadalo otřesně. :roker

tak to nic pozitivního :-X

No kapota na pravé straně u světla trošku nesedí, ale jinak to vypadá za tu cenu fajn..ale jestli to Jirka viděl v hrůznějším stavu, tak bych to prohlídl o to důkladněji :D

nemůže to být jen třeba že je otevřená?

[upravil dne 1/3/12 20:52 od YamahaR1]

Odesláno

Možny to je :) fotku zčela jsem neviděl :) A ničeho se neboj. Normálně tam zajeď mrknout a když ne tak ne. XSiček sice moc není, ale sportů se prodává teď dost, takže něco vybereš ;)

Odesláno

Yamaha: Viděl jsem jen fotky, třeba na živo špatná není... omrkni to a uvidíš ;) Já hledal něco mámě do práce a nakonec jsem sehnal krásného sporta r.v.2002, takže na tuhle jsem se ani mrknout nejel.

Odesláno

v roce 2005 nehoda, odlupuje se lak a jak píše \"nové auto nečekejte\" no... hezkej je ale to asi ne... sháním spíš tu 1.4 a takhle blízko čech by to bylo fajn :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...