Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Naopak, vypulírovanej motor do posledního smítka může taky znamenat, že tam není vše ok a na poslední chvíli se to někdo snažil zamaskovat (případ tzv. naleštěného prdu).

Odesláno

jj Kujone, mas samozrejme pravdu, ale taky nebudes prodavat auto cely od bahna.. myslim ze jsou nejaky meze... myslim ze motor by mel byt aspon relativne cisty, a ne takhle zadelanej..

Odesláno

Zas je ale vidět, že to nikdo nikdy neotevřel = nikdo se v tom nevrtal = jezdilo to furt :) Ale na druhou stranu zase když na to nikdo nikdy nešáhnul, tak tam bude x vací na výměnu (rozvody, svíčky, atd.)

Odesláno

je to 1.4 55kW SPI. Pokud plnila EuroII tak 3000, pokud EuroI tak 5000. Já mám na mk2 1.0 SPI EuroII. Vím, že XSI byla MPI a měla EuroI, ale u těhlech mk1 nevím, jak to bylo s ostatními.

[upravil dne 2/5/11 20:11 PAJA106]

Odesláno

ja ji vidim poprvi na nettu....urcite jeste pockam az spadne dolu ale jak myslim ze eko neres?co si myslite ze tam muze bejt za hacek ze je to docela levny.....

Odesláno

soudruh Kujon to myslel tak, ze kdyz si sezenes nekoho se ZTP, ktery to na sebe necha prepsat, tak se eko jakoby zaplati on, ale dotycny ho nemusi platit, protoze ZTP lidi jsou od eko poplatku osvobozeni a nemusi ho platit a pak to nechas hned prepsat na sebe... a zaplatis vlastne jenom 800 za prepis na ZTP a pak 800 za prepis na sebe :-) kdyztak me nekdo prosim opravte, pokud jsem se spletl, ale melo by to tak byt :)

Odesláno

Je to tak. Je potřeba si uvědomit základní věci. Ekopoplatek aka bursíkovina je zlo, hloupost a výmysl chorých zelených hlav. Proti takové svoloči je třeba bojovat jakýmikoliv zákonnými prostředky :) Je třeba ty zelený pomatence vymýtit z pozic kde můžou něco ovlivnit.

Odesláno

Kujone, svata pravda.. Nevidim duvod, proc by to lide nemeli \"ochcavat\", kdyz je to tak jednoduchy a jeste k tomu naprosto legalni.. a to si vem, ze nejak navrhujou ( to jsem jenom slysel od kamarada), ze do centra Prahy by byl zakaz vjezdu autum s nizsi euro normou, nez je 4..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...