Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja nevim proc porad resite jestli nejake auto bylo bourane nebo ne,vetsina aut je trochu bouchla a opravena.A pokud je oprava provedena dobre,tak na funkcnost to nema vubec zadny vliv.Tak nema cenu odepisovat auto uz podle fotek,dokud ho clovek nevidi nazivo a neprojede se v nem.

Odesláno

Tak ono je fajn to auto probrat, aspon ten kdo se na nej pojede podivat bude vedet na co se zamerit, ale taky se mi nelibi ten trend, ze auto jen pomluvim, zejmena ze to byla bouracka. Navic to soudite podle veci kery jsou pro auto normalni...posledne to byl volant, v tomhle pripade zase kridlo.

Rallye verze zadny kridlo nemela, takze nebylo co \"rvat\" dolu. ;)

Odesláno

chudak auto... zajimalo by me jestli tenhle tuzer vi, co ma v ruce... a ty ala \"chrom\" pasky jsou naprosto priserny, plus ty koberecky a ten had s pavoukama na pristrojovce. :D strasny.. :D

Odesláno

Souhlasím se 106ťákem.

2 Jimmy 106: a co myslíš, že má v ruce?? Klasický sport, nejspíš 1,4. Jinak už jsem viděl zprzněnější auta, a tohle se dá celkem rychle vrátit do původního stavu.

Odesláno

Třeba mě to nevadí,resp.v rozumné míře se mi to i líbí a sám mám pár lesklých věci na autě. Připouštím,že tady už je toho moc,ale tragédie mi to nepřijde.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...