Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Luksa: jestli to je ta 106 rally z Teplic, tak jsem se na ní byl minulej rok podívat, byla to první 106 co jsem chtěl, tak jsem to jel omrknout. Má to mladej kluk, stav nic moc, plasty nesedí a je to takový celý nějaký divný to auto, volant šel pěkně z tuha .... plyne z toho teda to, že když jsem to nekoupil, tak to nebude nic moc

Odesláno

go.play: to si mě moc nepotěšil, měl jsem se na to jet zítra podívat ale mám to 350km tak na to asi kašlu.

Jen tak nádou ta nejlehčí verze rallye s2 nemá mít tento volant co tam je? jsou verze které mají tento volant, bez posilovače, prostě bez ničeho. připadlo mi to jako dobrý kup, kdyby se trochu poladila

Odesláno

Tady popis z překladače, sice kapku kostrbatej, ale lepší jak drátem do oka :D

Peugeot 106 Sport na S16 kompletně přestavěn motor s 140tkm (), převodovka, zadní náprava a brzdy vo & S16-naplněné hi all. Two-sedačková s pásy Schroth a originální sportovní sedadla, 5-stupňová převodovka, 2 airbagy, Citroen Saxo, elektricky nastavitelná a vyhřívaná vnější zrcátka, centrální zamykání s infračerveným dálkovým ovládáním, K & N vzduchové filtry, tlumiče Koni přední i zadní, el Tech pružiny a torzní tyče 50 mm vpředu a vzadu přizpůsobeny 8-násobně matného hliníku. Lackschaden předního nárazníku levá & uprostřed gecleant ale roztrhané. To bylo re-se na poslední Tüv týdny 5 tkm: UNIBAL-přední lichoběžníkové a předloží nové klouby a pouzdra, zadní náprava vybavena 38 tkm, Achsmanchetten. I nové: právo motoru a vzadu, plus vruty, čidlo teploty chladicí kapaliny, oleje lid, olej a svíčky před 10 tkm nové. Příslušenství: čistý přední blatník, airbox, sací potrubí, BKV, atd. Tam je asi 200 € extra razit Continental zimní pneumatiky na hliníkové ráfky-S16. Na požádání další obrazy.
Odesláno

Na něj jsem nedávno Kujonku koukal a něco takového bych si rád časem dovezl dom, pak vyházet vše málo potřebné, snížit a kuk, je na světě raketa :-D

Odesláno
Původně zaslal: s1600

Pokud si koupis druhy auto na jezdeni,tak proc ne..Prevodovka s cenovkou nepujde pod 60tis.,sani,jak pise,17tis.:super

a co na tom sani je?lepsi to pak jede?

Odesláno

rallye: jinak prodejce říká, že co to auto měl tak se snažil vychytat mouchy co tam předchozí majitel natropil..... ja už nevím, v ČR žádný PUG podle představ.... asi koupím sáxo... :D

Odesláno

Luksa: záleží s kým jednáš, jestli to má furt ten co tom měl když jsem se na to auto byl dívat já nebo jestli to má někdo jinej ... jasný ale je, že to auto muselo dostat pěknou ránu a s opravou se nikdo moc nes*al, viz. ty dvěře u spolujezdce, jak jsem ti psal, už je to dlouho co jsem tam byl, tak už si nepamatuju co s tim všechno bylo, hlavně se neukvap a nekup první 106 rally nebo S16, já sem taky čekal než se objevilo auto v nějaký uspokojivý kondici

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...