Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

výfuk hroznej a to spodní křídlo taky, jinak to je pěkný auto, ale není tam napsáno kolik má najeto

Hlavně mě taky dostává, jak ty ceny lezou dolů, přitom to není nějaký 16V Saxo, kterejch jezdí milion

Odesláno

taky záleží v jakym je stavu, když měl inzerát v zimě tak na ní chyběl přední lem :D a teď už tam je.

A od toho se pak odvíjí cena, před měsícem jsem prodal za 70 + přihlášení dovoz z Německa :)

Odesláno
Protože seš Merglos taky starej vydřiduch :D Ceny každopádně padaj, ale ne zas tak strašně. Třeba taková fábka z roku 2005 je na tom daleko hůř :)

:D dyť to taky jinak nejde, uděláš rozvody, vodní pumpu, drážkovej řemen, svíčky, oleje a filtry, naplníš klimu, kotouče a desky a kde ti zbyde za práci :D kdo si tim neprošel nemůže řikat, že sem vydřiduch :P

Odesláno

naprava se mi zda ok, ale ten naraznik to zabil.... jedinne co se mi na tom libi, tak je ten pomerne zachovaly lak.. jinak to vytvoril clovek s velmi zvlstnim vkusem..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...