Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

a přes zimu se stratila voda a nikdo neví proč:neměl tam nemrzku a ono mu to zamrzo a v nejlepším případě to vytrhlo zátky a tedkom to povolilo a vytekloto ,asi tak

Odesláno
už jen ten jeho email Koki200 :-) nebo ukrajinec či mongolec :-)))))),jediný co mě zaujmulo jsou ty pásy

Pásy mě taky zaujaly, jsou tuším z Garosu, ještě jsem viděl modré, ale chtějí za ně strašné prachy

[upravil dne 3/4/12 22:16 od Machy_CZ]

Odesláno

Jeden borec z Uničova prodává tohle http://auto.bazos.cz/inzerat/15341080/Peugeot-106-14-sport-eko-zaplaceno.php Vidím to auto prakticky každej den a rozhodně není ve stavu jako je na fotkách :D Ještě jsem to neviděl umyty :D Jinak je tam prasklá jedna přídavná dálka, která je zapácaná průhlednou izolepou :D Zajímala by mě docela cena, protože je to úplně strohá výbava. Kdyby jste měli někdo zájem, tak se vám na to můžu blíž podívat :)

Odesláno

No 35k je dost za tak starou 1.4ku... ani nepíše kolik má najeto(radši asi :D) Je to základní údaj v inzerátu...

Když jsem chtěl prodat svojí 1.4ku, kde je vše nové, nemá moc najeto a je to r.2002 a myslel jsem, že moc

je i 38tis... nevím nevím. Ale třeba se někdo chytí, kdo ví.

A izolačka kdekoliv na autě už je dosti vypovídající - o majiteli :D

Odesláno

Čekal jsem 20-28 tisíc max. Nevim, co si majitel myslí, že má doma :D Strohá výbava a v interiéru potahy z benzinky, dobastlenou dálku izolepou k nárazníku a celkovej stav taky nic moc. Navíc nejspíš rozměr gum mimo TP, ale to zas není takovej problém. Myslím, že tam má 175/65 R14. Jo a výfuk japan style..

Odesláno

ta modrá ze šumperka - lak na střeše nic moc, zbytek odpovídá věku, bourané to asi nebylo, odchliplej zadní nárazník, prej z toho plastu... pod kufrem trochu rezavy, při brždění se třepe jak já při minus 15ti, klepe asi horní uložení, jinak mi přišel v pohodě... ještě se mi zdálo že trošku plave ale to bude asi profilem, nalitano má 200tis necelých, a měl tendenci zdechat při rozjezdu ale jen malinko... jinak se mi to líbilo ale ne za 35k asi po 5ti minutách jízdy jsem se ho ptal o kolik je ochotnej jít s cenou dolů tak řikal že o 5k ale třeba by šel i o deset...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...