Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je to poměrně jednoduché (ta černá 106GTI). Aby měl jistotu, prodává to za cca 40tis.(asi každému trochu jinak), aby to ale spoň za něco prodal a v inzerátu dá 55, třebas se někdo chytí... Auto bylo určitě bouráno, jsou tam jasné znaky (nemá dálkáče, nárazník je celej lakovanej a kapota ohnutá trochu). Mě se to moc nelíbí, pokud si někdo troufne tam jet(kdo bydlí poblíž třeba) mohl by sem pak písnout jak to vypadá, třebas se všichni mýlíme ;-)

Odesláno

hned když jsem to viděl poprvé, tak jsem si řekl, že to je asi nově politý, takže celolak, protože se fakt krásně leskne, ale tak moje auto je taky nastříkaná bouračka :D asi jako většina těhle aut

Odesláno

pán říkal,že je to foce no po leštění, a na fotkách je datum z listopadu 2011,takže má doměnka je taková že něco lakoval a doleštoval k tomu i auto,pač na černé jde vidět sebemenší rozdíl

Odesláno

to koupí někdo možná tak do 206ky ale určitě t onekoupí žádný ze 106tek. tahle investice se nevrátí, a koupit jen motor ještě nic neznamená, nemá převodovku, já jsem sám zvědavej na sebe ja k dopadnu až to tam vše bude.

Odesláno

go.play: ze 106 s16 ;) 206 má TU5JP4... až na pár detailů jsou totožné, ale kus za kus je nevyměníš. ;)

Ve 106 ti TU5JP4 pojede, pokud vyměníš komplet sání, výfuk, vačky z TU5J4, jednotka z TU5J4 a pár dalších menších dílů ;)

[upravil dne 20.2.2012 13:41 od jiri106xs]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...