Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak tu černou \"Pěknou v TOP\" jsem nakonec nenavštívil. Cena se mi zdála příliš nízká.

40tis. za pěknou GTI(S16ku) s klimou r.2000 a 150tis. km je opravdu na pováženou.

Navíc obhajoba typu potřebuji se toho zbavit, zabírá místo... Nevím, nevím. A zbastlenej

výfuk, kvůli kterému je velmi nepěkně vyštípaná díra jak vrata do nárazníku taky mluví za vše.

Nechtělo se mi jet 100km tam a zpět a zbytečně a narazit. Pokud to někdo zkusí,

přeji mu ať je dobrá nejen na obrázku ;-)

Odesláno

no já mluvil právě s majitelem a říkal,že zájemce přijel včera,povozil se a pak řekl že je to malý,že potřebuje něco většího a zas odjel tak mi psal,že ji furt má jestli nechci dojet tak právě nevím

Odesláno

Hmm, zajimavé. Zvláštní, že já mu včera psal, že sem i to rozmyslel a že budu chtít spíš už větší auto...

Mě se to fakt nějak nezdá, navíc sem se ptal na tu nízkou cenu a najednou vylezla o 15tis. nahoru v

tom inzerátu...

Odesláno

No pokud to tak je, bylo by to pro případného kupce dobře, ale...

Pán je mechanik, nebo aspoň autům rozumí, trochu to i poladil, podvozek, regulator.

Myslím, že ví co má, ale to je jen spekulace, neznám ho a třeba to potřebuje opravdu

prodat a pouze je zastíněn českými prodejci aut, kteří chtějí jen vydělat.

možná pokud je někdo z Prahy, mohl by to omrknout a povědět nám jak to je :-)

Odesláno

no já mu psal jestli se nějak změnila cena,když jsem viděl,že je to za 55tisíc a došla mi odpověd,že jak řekl tak dodrží za 42tisíc mi ji prodá a že to změnil jen v inzerátu,tak nevím co si mám myslet.Tak jsem mu psal jestli je tam ještě nějaká závady či něco co bych měl vědět než bych projel 500km a doted neodepsal.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...