Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem o něco chytřejší a to takto:

Majitel je zřejmě mechanik, auto vlastní asi 4 měsíce, údajně kupovano pro přítelkyni, ale ta s ním asi nechce jezdit.

Vyměnil tam toho hafo: brzdy(komplet), rozvody(15tis. km zpátky i s pumpou měl to asi jeho známý), sport.pružiny, čepy, stabil., silentbloky, filtry, výfuk(te ale asi není origo a je kvůli němu vyštíplá dírka do zadního spod. spojleru). Ty ráfky jsou po repasi a komaxitu a kola na podložkách značkových.

Prý do toho teď někdo nacouval a má to trochu poškozený lak na př. nárazníku a údajně kdysi s tím nekdo vzal srnku a je trochu ohlý roh kapoty u spolujezdce a měnily se tam nějaké díly. Najel s tím 3tis. Nevím no, podle fotek nevypadá špatně, nejspíš se optám kámoše mechanika jestli by to omrknul se mnou, protože ta cena je opravdu dost nízká a jde ještě trochu níž, kvůli těm vadám... Má to celý přední spojler lakovaný i slištama a nemá samo dálkáče přídavný... Co si o tom myslíte?

Odesláno

No ja si myslim, se to bude fail, protoze vsude mozne je uveden pouze rok 2003... ale to neni podstatne.. me by spis zajimalo jak je to s tema kilometrama... jestli fakt to auto nema najeto ani 40k tak je to mazec :D

Odesláno

Jo taky jsem se nad tím pozastavil, protože r.2004 se mi opravdu nezdá. Spíč někdy lidé píšou o rok více, protože

mají r.v. třeba v prosinci, tudíž auto začalo jezdit stejně až v roce následujícím. Tak to mám taky.

Jinak ty km, to těžko říct, zase aby auto najelo jen nějakejch 4-5tis./rok, to ani nemá cenu si ho kupovat...

Odesláno

Podle introše je to starší jak 1998 ;) A opravdu poslední pug 106 vyjel z továrny v roce 2003, takže na tuhle 2004ku by čuměli asi i inženýři u Peugeotu :-)

Odesláno

Přesně tak jak říká Kujon. Ten interier je starej, poslední ročníky měli jiné čalounění, myslím a bílé budíky s červenýma ručkama.

Nepíše nic o klimatizaci a dle obrázku jí tam nejspíš má... Taky mě zaráží, že na rok \"2004\" to má jen 2 pytle, podle mě

by už určitě měl 4 a navíc mi přijde, že tam má dle fotky jen jeden pytel, protože u spolujezdce není na přístrojovce ten nápis

airbag (ten tam snad měli všechny verze, nebo se mýlím?).

Takže celý ten inzerát je nějaký podivný.

Odesláno

S tím rokem výroby to bude nejspíš tak, jak psal J.R. Taky mám rok výroby prosinec 2002 a do provozu šla v lednu 2003. Ale celej inzerát je nějákej divnej. Buď to bylo někde ve stodole zapadly 7 let pod senem a teď ho teprve vytáhl a nebo to má najeto 136 tisíc :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...