Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nechci teď kecat, ale s tou modrou jsem asi dva týdny jezdil, měl jsem jí kupovat, ale to auto bylo neskutečnej šrot v tý době, při 80km/h se to auto začalo třást jako kráva, pak ale při vyšší rychlosti to zase myslim přestalo, byla tam jiná převodovka, tak bylo možná tim, stříkaný to bylo nějakym ferdou vořežprutem, naprostá katastrofa, místama bylo vidět že to auto bylo červený, pak ho koupil někdo, kdo to auto totálně votunil, místo vejfuku okapní roura, části interieru nastříkaný na žluto, prostě humus a pak to šlo někam do Brna, což by odpovídalo, nechci pánovi kazit inzerci, ale to jsou moje postřehy, pokud to dal vše do kupy a auto je už v pořádku, tak to co jsem psal není podstatný :)

Odesláno

Go.play: myslim ze neni podstatny, ze nekomu kazis inzerci ale to, zenekoho ochranis pred pred kupcem, ktery se v tom nevyzna.. jinak ta fotka vypada temer uplne stejne jako tvuj avatar.. :D ze sis s tim pohral ve photoshopu? :D a svoji profilovku si prekopal ve vysledne auto? :D

Odesláno

pane ty si všímavej :D fakt to tak vypadá, ale s photoshopem neumim :D a teď vám můžu i potvrdit, že to je to auto o kterym jsem psal, protože jsem na FB napsal klukovi od kterýho jsem to měl brát, poslal jsem odkaz a světe div se, je to to auto :D stejnej volant, servo nefungovalo už v tý době (i když jsem si myslel, že rally servo nemá :myslim) a na fotce kde má auto otevřenou kapotu, tak je vidět na čele červená barva, přesně jak jsem psal ...

Odesláno

vohon: hele je to tak 2 roky, ale jak jsem psal, pokud do toho někdo investoval a je to už vše v kupě, tak je to moc pěkný auto, píše že přední kapota je nově nalakovaná, co vim já, tak to byla hrůza, v motorovym prostoru to auto bylo místama červený a někde vzadu na střeše vykukovala taky červená, nepamatuju si už všechno ale ... jinak na fotkách je to auto krásný, chce to omrknout a proje se s tim

mohl by mi někdo potvrdit či vyvrátit ten posilovač na 1.6 8V rally :myslim já jsem si vždy myslel že ho nemá

Odesláno

Zdravím, kdybych potřeboval prodat svý auto, kolik bych za něj mohl požadovat peněz?vzhledově nevypadá nic extra.možná by to mohla být pak pro někoho zajímavá koupě, když to budu muset prodat.

Odesláno

go-play : já si s nim píšu, prej jediná chyba toho auta je nefunkční posilovač (takže pořád) a cvaká kloub v poloose. Řeknu mu o detailní fotky kapoty a tý střechy, pak dám echo

Odesláno

jj ať pošle fotky motoru, nosníku, střechy a zadních vrat, jinak ty km co to má jsou asi reálný, auto hodně dlouho stálo v garáži a nejezdilo, já když to měl pujčený tak tam bylo ... viz fotka

post-9646-14109621295813_thumb.jpg

Odesláno

Tak předek je celej nalakovanej nově, údajně od profesionála. Prej to předtim mělo nějaký ultraprase, ale současnej majitel to už dal dokupy :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...