stajny306 Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 Cau chlapi. Chtel bych znat vas nazor na motor 2.0 16v HPi (104 kw) ve 406ce. Melo by se jednat o benzin sprimym vstrikovanim. Zajimaly by me vyhody-nevyhody, spolehlivost, projev...atd. Nevim jestli ho tu nekdo na foru vlastni. Diky Citovat
Ferry Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 ve 406 se do CR oficialne vubec nevozily, tech par vyjimecnych kousku co tu jsou, je dotazeno jako ojete vozy z Francie nebo odjinud ze zapadu. Ve vetsi mire se daji najit v sesterskem citroenu C5, u tech teda nevim, zda byly v nabidce v CR oficialne jako nove vozy. Jinak vezl jsem se s nim prave v te C5 a pak pro srovnani i s obycejnym 2.0 16V v jine C5 ( a 406) a nevidim v nich v podstate zadny rozdil. Ten HPi ma udavanou mensi spotrebu a nizsi emise ( ma vetsi podil recirkulace vyfukovych plynu atd.) Rozdil by se projevil az ve chvili, kdy by se tam neco vy...alo, vzhledem k tomu, ze ten motor se daval jen chvili a pak se s nim prestalo ( zacal se davat v roce 2001 a skoncil kvuli malemu prodeji tehle motoru v 2005), ceny ND budou raketa. Kdybych vybiral auto, asi bych se mu vyhnul a vsadil na 2.0 16V bez primeho vstriku ( to jsou ty RFV motory, oznacovane taky jako EW10J4) [upravil dne 3/7/09 Ferry] Citovat
stajny306 Odesláno 3. červenec 2009 Autor Odesláno 3. červenec 2009 Tusil jsem ze to byla chvilkova zalezitost. Shanim normalni 2.0 16v a pri hledani na netu jsem narazil na jednu HPi (myslim ze v AAA), vubec jsem o tom motoru neslysel tak jsem se zeptal. Pokud to bylo opravdu jen tech par let, tak se mu radsi vyhnu a hledam dal.....Diky! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.