Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No nevim co potřebuju diagnostikovat. Prostě mi svítila diagnostika, vynechávalo turbo, otačky volnobehu padají jednou na 800 potom na 900. Dal jsem do servisu, zaplatil 10 000 pry vysokotlaký regulator paliva a jedinej efekt byla zhašená kontrolka. Turbo stále vynechává, otáčky volnobehu stále padají na ruzné hodnoty. I kontrolka diagnostiky už svítí znovu...

Odesláno

No mě to mrcha dělá při jízdě nad 120km/h. Teď cestou z Brna do Prahy když jsem to svištěl 170-180 houpavým stylem...chvilku plyn, chvilku pauza, tak auto makalo..jakmile jsme podržel auto v konstatní rychlosti.... ESR ASP fault a po 2 sekundách Antipollution systel fault a hotovo.

[upravil dne 2.7.2009 HakTac]

Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

Pokud se to nepovede, tak se ozvi a zkusíme to s Planetem. Bohužel ale zítra odjíždím na dovolenou na 14 dní do jižních Čech. Takže potom.

Díky za nabídku... případně se s tebou spojím. :papa

Odesláno

HonzaZ: To nic...já jsem spíš zoufalý z toho auta. Už se mi to nechce dávat do Peugeotu, leč zase na nic nepříjdou. Zkoušel jsem Federal i Domanský a nikde tuhle chybu neměli...prý ani 607 moc neopravujou. Já jsem koukal na turbo a to se otevře a zavře, takže podtlak taky a kousnuté nebude, ale mam od oleje malej chladič a jeden elektroventil co otevírá nějakou klapku na motoru (jestli ta trubka před motorem je FAP, tak z něho do motoru a v motoru je nějaká klapka). Takže tím, že by se neotevřela úplně, tak by mohl vzniknout vysoký tlak. Zvláštní je, že to dělá jen nad 110km/h (nouzák), do 110 km/h auto jezdí v klidu, turbo tahá, a žádný problém není....130 na dálnici a je vymalováno. Navíc turbo a FAP byl dávan nový minulý rok v únoru a teď elektroventil od turba a nějaký podtlakový spínač či co to je vedle autobaterie u chladiče.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...