Gargamell Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 Nemáte někdo možnost diagnostiky. Nejak proste servisu neverim - po zkusenostech. Díky:roll Citovat
subin Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 můžu pomoci jen to není origo,ale jen uni diagnostika,každopádně máš to grátis:)))) Citovat
Gargamell Odesláno 2. červenec 2009 Autor Odesláno 2. červenec 2009 Gratis to nepotřebuji, zase nechci být někomu na obtíž ale mohli bychom se nějak domlivit... Citovat
HakTac Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 Jde taky diagnostikovat co může dělat velký tlak turba? Turbo bylo minulý rok nový, v servise vyměnili elektromagnetický ventil, ale stále to blbne. 607 2.2 HDI Citovat
subin Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 Otázkou je co vyhodí diagnostika,za každým kódem je okruh kde hledat závadu,a vysoký tlak turba může způsobovat pár věcí Citovat
Gargamell Odesláno 2. červenec 2009 Autor Odesláno 2. červenec 2009 No nevim co potřebuju diagnostikovat. Prostě mi svítila diagnostika, vynechávalo turbo, otačky volnobehu padají jednou na 800 potom na 900. Dal jsem do servisu, zaplatil 10 000 pry vysokotlaký regulator paliva a jedinej efekt byla zhašená kontrolka. Turbo stále vynechává, otáčky volnobehu stále padají na ruzné hodnoty. I kontrolka diagnostiky už svítí znovu... Citovat
subin Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 Tak se zastav a načtem to,uvidíme co to vyhodí. Citovat
Gargamell Odesláno 2. červenec 2009 Autor Odesláno 2. červenec 2009 No zastavil bych se, kdy se to hodí a hlavne kde? Citovat
HonzaZ Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 Pokud se to nepovede, tak se ozvi a zkusíme to s Planetem. Bohužel ale zítra odjíždím na dovolenou na 14 dní do jižních Čech. Takže potom. Citovat
HakTac Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 No mě to mrcha dělá při jízdě nad 120km/h. Teď cestou z Brna do Prahy když jsem to svištěl 170-180 houpavým stylem...chvilku plyn, chvilku pauza, tak auto makalo..jakmile jsme podržel auto v konstatní rychlosti.... ESR ASP fault a po 2 sekundách Antipollution systel fault a hotovo. [upravil dne 2.7.2009 HakTac] Citovat
HonzaZ Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 HakTac: jenom drobná poznámka: nikdo neví co máš za auto , jaký motor atd. Nejlépe je dát si to do podpisu. Jinak ti nikdo neporadí. Citovat
HakTac Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 HonzaZ Díky za info. No já to psal o pár kroků nahoře. P607 2.2 HDI r.v 2000 Citovat
Gargamell Odesláno 3. červenec 2009 Autor Odesláno 3. červenec 2009 Původně zaslal: HonzaZ Pokud se to nepovede, tak se ozvi a zkusíme to s Planetem. Bohužel ale zítra odjíždím na dovolenou na 14 dní do jižních Čech. Takže potom. Díky za nabídku... případně se s tebou spojím. Citovat
HonzaZ Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 HakTak Sorry, přehlédl jsem to:mad: Citovat
HakTac Odesláno 4. červenec 2009 Odesláno 4. červenec 2009 HonzaZ: To nic...já jsem spíš zoufalý z toho auta. Už se mi to nechce dávat do Peugeotu, leč zase na nic nepříjdou. Zkoušel jsem Federal i Domanský a nikde tuhle chybu neměli...prý ani 607 moc neopravujou. Já jsem koukal na turbo a to se otevře a zavře, takže podtlak taky a kousnuté nebude, ale mam od oleje malej chladič a jeden elektroventil co otevírá nějakou klapku na motoru (jestli ta trubka před motorem je FAP, tak z něho do motoru a v motoru je nějaká klapka). Takže tím, že by se neotevřela úplně, tak by mohl vzniknout vysoký tlak. Zvláštní je, že to dělá jen nad 110km/h (nouzák), do 110 km/h auto jezdí v klidu, turbo tahá, a žádný problém není....130 na dálnici a je vymalováno. Navíc turbo a FAP byl dávan nový minulý rok v únoru a teď elektroventil od turba a nějaký podtlakový spínač či co to je vedle autobaterie u chladiče. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.