Medvěd Odesláno 4. červenec 2004 Odesláno 4. červenec 2004 Dneska jsem zamířil do Vojenského muzea v Lešanech. Je to cca 20 km od Benešova, nedaleko Kamenného Přívozu a Krhanic. Fascinovala mě velkolepá expozice military techniky BEZ VSTUPNÉHO, i kdyžbych se nerozpakoval zaplatit vstupné do 50,- Kč. Muzeum v Lešanech Muzeum v Lešanech 2 Muzeum v Lešanech 3 Citovat
John Odesláno 6. červenec 2004 Odesláno 6. červenec 2004 Medo pekny fotky vcechna cest az pojedu okolo tak se tam v tomhle muzeu urcite zastavim.... Citovat
white Odesláno 26. červenec 2004 Odesláno 26. červenec 2004 Tak takovéhle věci mě nikdy nějak nebraly, ale ty fotky jsou fakt hezký takže možná udělám vyjimku. Dík za tip. Citovat
sloters Odesláno 8. únor 2005 Odesláno 8. únor 2005 Já jsem tam byl v létě taky a opravdu stojí za to se tam podívat. Citovat
Emiš Odesláno 10. únor 2005 Odesláno 10. únor 2005 Ten nosic raket je vazne hustej, s tim by nebyl problem udelat si misto na parkovani Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.