jiri.hermann Odesláno 10. prosinec 2015 Odesláno 10. prosinec 2015 Je to uproštřed stejný kolečko jak na ovládání radia dole :tmpomat Uprostřed: ujetý kilometry navrch:omezovač rychlosti Když to tedy dáš na omezovač ukáže se ti tam rychlost tu si nastavíš třeba na 90km a pak zmáčkneš bok a v tom případě ti auto nepojede rychlejš ale může to být hodně nebezpečný(předjíždění atd.)Tak že se mi zdá že je to tam nanic. Zdravím mám dotaz ohledně tempomatu mám Citroen C8 2.0Hdi 79kw 2004 tempomat je asi origo ,když ho zapnu tak se mi rozsvítí světlo na displeji ,ale nezobrazí se mi na displeji pod volantem žádná rychlost je to normální díky za odpověď. Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. prosinec 2015 Odesláno 10. prosinec 2015 Nic vic to neukazuje.neni potreba Citovat
Lukas.407 Odesláno 10. prosinec 2015 Odesláno 10. prosinec 2015 Me to ukazuje rychlost na displeji u volantu. Ale musis to mit prehozeny. Ukazuje mi to tempomat/najete kilometry. Ja to mam prehozeny na tempomat... Citovat
jiri.hermann Odesláno 10. prosinec 2015 Odesláno 10. prosinec 2015 Me to ukazuje rychlost na displeji u volantu. Ale musis to mit prehozeny. Ukazuje mi to tempomat/najete kilometry. Ja to mam prehozeny na tempomat... A na čem to je přehozený??? prosím Citovat
jiri.hermann Odesláno 10. prosinec 2015 Odesláno 10. prosinec 2015 Me to ukazuje rychlost na displeji u volantu. Ale musis to mit prehozeny. Ukazuje mi to tempomat/najete kilometry. Ja to mam prehozeny na tempomat... Ha ha lo na čem je to přehozený prosíííííím????? Citovat
Lukas.407 Odesláno 11. prosinec 2015 Odesláno 11. prosinec 2015 (upraveno) Jak mas ten displej nad volantem, tak mas 2 radky, jeden jsou km celkove(napevno) a druhy je volitelny mezi kilometrama za usek(treba tankovani) a nebo tempomat/omezovac. A bud trpelivy:) Upraveno 11. prosinec 2015 uživatelem Lukas.407 Citovat
ferinko2 Odesláno 11. prosinec 2015 Odesláno 11. prosinec 2015 Ha ha lo na čem je to přehozený prosíííííím?? ...čudlík na displeji.....stlačiť Citovat
Lukas.407 Odesláno 11. prosinec 2015 Odesláno 11. prosinec 2015 Aha ja z toho pochopil, ze nevi kde to ma prehozeny... A on chce vedet cim to prehodit:) Citovat
xpetrix Odesláno 12. prosinec 2015 Odesláno 12. prosinec 2015 to funguje aj u mna?Ani som to nestusil Citovat
Mira2B7 Odesláno 12. prosinec 2015 Odesláno 12. prosinec 2015 Obávám se ze ne.Jeden cudl ovládá posvěcení a druhy pokaždé vynuluje denní pocitadlo. Ale třeba někdo poradit nějaký fígl. Citovat
xpetrix Odesláno 12. prosinec 2015 Odesláno 12. prosinec 2015 Obávám se ze ne.Jeden cudl ovládá posvěcení a druhy pokaždé vynuluje denní pocitadlo. Ale třeba někdo poradit nějaký fígl. To som si myslel... Citovat
Lukas.407 Odesláno 13. prosinec 2015 Odesláno 13. prosinec 2015 Kouknu a napisu. Nejak to jde, delal jsem to Citovat
Lubo§ Odesláno 13. prosinec 2015 Odesláno 13. prosinec 2015 Mne na lancii to robi tak ze ked sa zapne tempomat automaticky mi v tom hornom riadku ukaze rychlost na aku je tempomat nastaveny a ked vypnem tempomat vrati sa spät na udaj o kilometroch. V spdonom riadku stale ukazuje odometer. Možno to verzie s VAN nemaju tak ako CAN verzie. Citovat
xpetrix Odesláno 13. prosinec 2015 Odesláno 13. prosinec 2015 Mne na lancii to robi tak ze ked sa zapne tempomat automaticky mi v tom hornom riadku ukaze rychlost na aku je tempomat nastaveny a ked vypnem tempomat vrati sa spät na udaj o kilometroch. V spdonom riadku stale ukazuje odometer. Možno to verzie s VAN nemaju tak ako CAN verzie. Asi tak... Citovat
Mira2B7 Odesláno 13. prosinec 2015 Odesláno 13. prosinec 2015 Taky mě to tak vychází když se zamyslím. Bohužel Citovat
Lukas.407 Odesláno 13. prosinec 2015 Odesláno 13. prosinec 2015 (upraveno) Asi je to tak... vubec jsem si nemohl vybavit jak to je. Jelikoz tempomat nevypinam takto tam mam porad. Upraveno 13. prosinec 2015 uživatelem Lukas.407 Citovat
ferinko2 Odesláno 14. prosinec 2015 Odesláno 14. prosinec 2015 Som to pohnojil------pri prepnutí funkcie kolečkom na ľavej dolnej páčke,vtedy sa zobrazí tempomat,obmedzovač a denný stav KM,tempomat ukauje len čiarky,až po dosiahnutí požadovanej rýchlosti a jeho aktivácii horným,alebo dolným tlačítkom na páčke sa aktivuje a ukazuje predvolenú rýchlosť. Tak to mám ja,CAN Citovat
xpetrix Odesláno 14. prosinec 2015 Odesláno 14. prosinec 2015 U mna sa tempomat ovlada trocha inak.Zapnutie koleckom,rozsvieti sa oranzove auticko v sipke,rychlost nastavujem,ked dosiahnem pozadovanu rychlost musim stlacit obidve zadne tlacidla na spodnej packe sucasne,vtedy je aktivovany tempomat.Prerusujem ho lavym tlacidlom PAUSE a aj to tak za jazdy opat spustam.Po kazdom nastartovani to musim opakovat.Pridavam a uberam rychlost stlacenim horneho alebo dolneho zadneho tlacidla na dolnej packe.Na dispeji nic nesignalizuje,ziadne cisla.VAN Citovat
Lukas.407 Odesláno 14. prosinec 2015 Odesláno 14. prosinec 2015 Jo, mam to jak ferinko. Trochu jsme se v tom zamotali☺ po nastartovani taky nemame zadnou nastavenou rychlost... Citovat
Mira2B7 Odesláno 14. prosinec 2015 Odesláno 14. prosinec 2015 musim stlacit obidve zadne tlacidla na spodnej packe sucasne Tak mě stačí kterékoliv, ne obě součastně. Nepleteš si to s mute u radia na pravých ovladačích? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.