Otan Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 Původně zaslal: Laďa No já jsem jen zvědavý jestli se Přema s námi o tu výhru podělí. Kdyby jsi se ozval dříve, s jedním klíčem bych se s tebou podělil. Citovat
dolly1010 Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 Strejda má od nich asi 4 knížky (který si obědnal). K tomu všemu jedny klíčky k autu, několik miliónů a post nejlepšího zákazníka. A stále mu chodí již několikátým rokem obálky. A asi 5 let má na chránce \"Nepřebírám balíky ob výbru\". Zajímalo by mě kde na tu věčnou korespondenci berou Citovat
Přema Odesláno 1. červenec 2009 Autor Odesláno 1. červenec 2009 To víš kniha za 50 a prodají ji za 500 tak na tom mají na tu korespondenci...... jim třeba stačí aby 20% lidí si od nich tu knihu koupili..... [upravil dne 1-7-09 Přema] Citovat
satan1984 Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 priatelka vyhrala hodinky z Digestu vyberu ci ako sa to vola PS.: neviete kolko maju take hodinky cenu? Citovat
satan1984 Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 peknu skatulku maju tie hodinky Citovat
Tommy306 Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 to jsou tuším ty, co vyhrál děda (viz výše)..našel je na netu za 5 tisíc Citovat
satan1984 Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 Původně zaslal: Tommy306 to jsou tuším ty, co vyhrál děda (viz výše)..našel je na netu za 5 tisíc hey hey. ja som ich nasiel na nete za 4500 ale nedaju sa predat v klenotnictve bo nemaju pokladnicny blok. asi si myslia ze som ich niekde smajzol Citovat
Burisek Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 tak kdybych podle nich odpověděl na všechny dopisy které mi poslali tak jsem multimilionář mám na ně alergii a na všem co mi přide si pochutnává skartovačka:D Citovat
satan1984 Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 Původně zaslal: Burisek tak kdybych podle nich odpověděl na všechny dopisy které mi poslali tak jsem multimilionář mám na ně alergii a na všem co mi přide si pochutnává skartovačka:D podla toho o aku firmu pojde ale niekedy je na tych letakoch napisane stali ste sa stastnym vyhercom napr. auta. len takych dopisov poslu vele velmi vela a z tych ktory si objednaju vyrobok ktory ponukaju vyzrebuju jedneho ktory vyhra teda dzfam ze je to tak a nesnivam s otvorenymi ocami hehe Citovat
Burisek Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 jj právě.... podle toho a těch aut to by jich bylo..... Citovat
buml Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 RD sem poslal dopis, ve kterem sem jim zakazal zpracovavat jakakoli data o me osobe a mam jiz 10 let klid Citovat
Burisek Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 Původně zaslal: buml RD sem poslal dopis, ve kterem sem jim zakazal zpracovavat jakakoli data o me osobe a mam jiz 10 let klid ano přesně toto jsem taky udělal ale telefonicky a posléze písemně..... aby byla jistota Citovat
f3Rd@ Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 Otcovi dosel nedavno taky dopis o vyhre 3000 000Kc, tak jsem mu vysvetlil, ze mu nikdo neda 3mega jen kvuli jeho modrym ocim a ze se na to ma vyprdnout. Citovat
urdemala Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 Původně zaslal: Haryk Původně zaslal: Qcko Tu je navod--> uchopime obalku do pravej ruky, lavou rukou (alebo nohou) otvorime odpadkovy kos, vlozime obalku na spracovanie serverom a pockame na vybavenie:super Chyba,nacpat jim to do obálky bez svého jména a poslat spátky beze známky koukám, že nejsem sám, kdo jim to posílá zpátky! :-) přesně tak a kolikrát jim tam ještě nacpu něco těžkýho, ať maj radost pořádný obálky .-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.