Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Možná výhra v Readers Digest Výběr

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Laďa

No já jsem jen zvědavý jestli se Přema s námi o tu výhru podělí. :D

Kdyby jsi se ozval dříve, s jedním klíčem bych se s tebou podělil.:D

Odesláno

Strejda má od nich asi 4 knížky (který si obědnal). K tomu všemu jedny klíčky k autu, několik miliónů a post nejlepšího zákazníka. A stále mu chodí již několikátým rokem obálky. A asi 5 let má na chránce \"Nepřebírám balíky ob výbru\".

Zajímalo by mě kde na tu věčnou korespondenci berou :D

Odesláno

To víš kniha za 50 a prodají ji za 500 tak na tom mají na tu korespondenci...... jim třeba stačí aby 20% lidí si od nich tu knihu koupili.....

[upravil dne 1-7-09 Přema]

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

to jsou tuším ty, co vyhrál děda (viz výše)..našel je na netu za 5 tisíc

hey hey. ja som ich nasiel na nete za 4500 ale nedaju sa predat v klenotnictve bo nemaju pokladnicny blok. asi si myslia ze som ich niekde smajzol

Odesláno
Původně zaslal: Burisek

tak kdybych podle nich odpověděl na všechny dopisy které mi poslali tak jsem multimilionář:D mám na ně alergii a na všem co mi přide si pochutnává skartovačka:D

podla toho o aku firmu pojde :D ale niekedy je na tych letakoch napisane stali ste sa stastnym vyhercom napr. auta. len takych dopisov poslu vele velmi vela :D a z tych ktory si objednaju vyrobok ktory ponukaju vyzrebuju jedneho ktory vyhra :) teda dzfam ze je to tak a nesnivam s otvorenymi ocami :D hehe

Odesláno
Původně zaslal: buml

RD sem poslal dopis, ve kterem sem jim zakazal zpracovavat jakakoli data o me osobe a mam jiz 10 let klid

ano přesně toto jsem taky udělal ale telefonicky a posléze písemně..... aby byla jistota :)

Odesláno

Otcovi dosel nedavno taky dopis o vyhre 3000 000Kc, tak jsem mu vysvetlil, ze mu nikdo neda 3mega jen kvuli jeho modrym ocim a ze se na to ma vyprdnout. :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Haryk

Původně zaslal: Qcko

Tu je navod--> uchopime obalku do pravej ruky, lavou rukou (alebo nohou) otvorime odpadkovy kos, vlozime obalku na spracovanie serverom a pockame na vybavenie:super

Chyba,nacpat jim to do obálky bez svého jména a poslat spátky beze známky :roker:papa

koukám, že nejsem sám, kdo jim to posílá zpátky! :-) přesně tak a kolikrát jim tam ještě nacpu něco těžkýho, ať maj radost pořádný obálky .-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...