markus1974 Odesláno 29. červen 2009 Odesláno 29. červen 2009 Nemá niekto koncovku aj s káblom a chraničkouk šoferovým dverám. Unás nieje vrakovisko a ja mam prelomené niektoré kable. nechce mi sťahovať okno tak to chcem spraviť . mam Peugeot 306 Break 1,9 D r.98 Poradte Citovat
Qcko Odesláno 29. červen 2009 Odesláno 29. červen 2009 No toto je velmi casty problem a velmi nedostatkovy tovar:roll...skus pohladat, riesili sa tu vselijake opravy tohto problemu (no narovinu, nie je to ziadna sranda:nevim)... Citovat
marko306 Odesláno 30. červen 2009 Odesláno 30. červen 2009 natiahnut new kable. Ako pise Qcko je to velmi nedostatkovy tovar a ak aj na vrakovisku zozenies tak väcsinou su tiez zlomene tie kable:( Citovat
markus1974 Odesláno 30. červen 2009 Autor Odesláno 30. červen 2009 A aspoň koncovku niekto nemá žeby som si pripravil a tak to nahodil.A ináč ako sa dáva dole palubovka aby som to tam popripájal. Citovat
Qcko Odesláno 30. červen 2009 Odesláno 30. červen 2009 Tym palubovka myslis vazne komplet palubovku:aut...no tak postup je taky, ze komplet odstrojis vsetky pistroje (stredovy panel, radio, ovladanie vzduchu), pristrojovku + volant, dalej ak mas airbagy, ak nie tak odkladaciu skrinku pred spolujazdcom a potom len uvolnis vsetky matice a skrutky co uvidis a je to...chvilka:D...a este by som zabudol na plastove potrubia vzduchu:roll Citovat
markus1974 Odesláno 30. červen 2009 Autor Odesláno 30. červen 2009 a dá sa aj ináč dostať za poistky? poraď. Citovat
marko306 Odesláno 30. červen 2009 Odesláno 30. červen 2009 a naco chces davat dole pristrojovku ? Ti mas zlomene kabliky v tej gumennej prechodke, nie? Tam je taky okruhli konektor, ten odsrobujes a vytiahnes. Takto ti zostane samotna kabelaz dvery oddelena od zbytku elektriky a mozes natahovat. Ak by si predsa chcel ist za poistky tak myslim, ze ten poistkovy panel sa da samostatne odmontovat. Ale to je podla mna zbytocne. Citovat
klm16 Odesláno 30. červen 2009 Odesláno 30. červen 2009 ak chces menit konektor tak vec ze to je brutal robota... tych konektorov je asi 7 drtuhov a keby si si myslel ze kable budu rovnako farebne oznacene tak si na omyle.... a aby toho nebolo malo tak ja som mal 17 kablov tak z toho bola celkom loteria ze ktory do ktoreho zapojit.... Citovat
marko306 Odesláno 30. červen 2009 Odesláno 30. červen 2009 tam je ten konektor od pristrojovky? A ja, ze ide od dvery. Citovat
klm16 Odesláno 30. červen 2009 Odesláno 30. červen 2009 tie kable vedu od palubovky do dveri..... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 30. červen 2009 Odesláno 30. červen 2009 1. Skus si to opravit. Naozaj to ide ... V pohode. Pre uplne lahku pracu, by som to nerobil ako KLM. Ja som zhodil dvere. Nic to nie je, das tole obmedzovac, 2x srob na pantoch a to je vsetko. Dvere zvesis jak hocijake klasicke kridlove co mate v dome Potom uz je paradicka pristup, a da sa robit. Tu ochrannu gumu oddel od hlavice konektora a natlac ju ako keby do kasne, co najviac... Potom mas hole kable, a konektor. Konektro je Gumovy, normal zober nozik, a mozes obnazit viac tie kable co idu donho. Potom len pajkovacka, a ides... 2. Vymena kontektora nie je sranda. On myslel vymenu pravdepodobne celeho, aj s kablami co idu do palubky. Poistky idu von velmi lahko, daj dole kryt, chyt ten panel s poistkami, posun ho smerom k dveram, a potom k sebe, a to je vsetko, uz je vonku. Ale neviem ako sa tam dostanes. V kazdom pripade najskor popajkuj. ked nepomoze, kup novy. Nema zmysel kupovat s vrakaca, kazi sa to na kazdej 306 ke, cize velka pravdepodobnost, ze to bude mat v prdeli aj zvezok ktory kupis, alebo k tomu nebude mat daleko ... Citovat
Qcko Odesláno 30. červen 2009 Odesláno 30. červen 2009 Este doplnim, ze ked \"odpojis\" obmedzovac, daj si bacha, aby sa ti neotvorili dvere a neohol si ich o blatnik:papa ...a ak sa do toho ides pustit sam, tak drzim vsetky prsty, budes to potrebovat:) ...a inak neviem kto (neviem ci prave Lubk0) sem nedaval navod aj s fotkami, ako to opravoval, skus pohladat:papa Citovat
klm16 Odesláno 30. červen 2009 Odesláno 30. červen 2009 - obmedzovac som mal vybrany aj ja nemusis sa bat o blatnik sa to neoprie... - ja som nevyberal dvere pretoze som koncovku stale zakladal a vybderaz z toho dovodu ze som skusal co sa kedy spusti... - Ja som staru koncovku mal total znehodnotenu mal som tam pretrznutych 11 zo 17 kablov a bolo nemozne ju opravit - zohnal som si druhu takmer rovnaku ktora mala tiez par kablov odtrhnutych ale to sa dalo v poho zreparovat u mna doma na stole az tak som to isiel montovat do auta.... - jedina vyhoda bolo ze novu koncovku som zohnat s dlhsimi kablani tak som mal celkom dost monzatnu volu na pracu a neskor som celu tu kablovacku ktoru je vidiet na fotkach strcil do kasty dveri... pekne to tam voslo.... -Prizvukujem ze keby boli kable rovnako farebne oznacene tak je to praca na 2-3 hodky v uplnej pohode ale inac je to dost porod... Citovat
markus1974 Odesláno 1. červenec 2009 Autor Odesláno 1. červenec 2009 dik kamoši za odpovede.niekto sa vtom už vrtal a pajkoval takže mne už neide tak vyťiahnuť kabeláž tak preto som chcel druhu koncovku abi som si pripravil a tak s kamošom elektrikárom presvietil a pozapajal ok videl som aj prerušený nejaký kabel a sťahuje mi okná až keď pohýbem kablami inak centrál funguje aj elek.zrkadlá aj repro ale načo su tie 2 prerušené neviem,Ináč našiel som v aute pri obhliadke aj nejaký umelý držiak s čipom na ktorom je napísané čipkey neviete načo bi to mohlo biť. Citovat
klm16 Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 to je karta na ktorej je kod imobilizera... tusim Citovat
markus1974 Odesláno 1. červenec 2009 Autor Odesláno 1. červenec 2009 no je tam napísané 4 miestné číslo ale myslel som že sa toniekde zapaja takže to niekam patrý .sfotím to a potom dam foto Citovat
jan3278 Odesláno 26. září 2020 Odesláno 26. září 2020 Ahojte. Nemá niekto komplet kablovanie na peugeot 306, 1.4 l , 1.1.99? Samozrejme funkčné. Dik Citovat
Hafity Odesláno 26. září 2020 Odesláno 26. září 2020 Nevím, jestli to platí i pro 306 s touto motorizací, ale u některých starších Peugeotů byly dvě možnosti řídících systémů s rozdílnou kabeláží v motorovém prostoru.... Bylo by možná dobré napsat, jestli to má být na Bosch, nebo na Magneti Marelli.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.