go.play Odesláno 29. červen 2009 Odesláno 29. červen 2009 ahoj, potřebuju poradit jak sundat nárazník u 106, kde a na kolika místech je přidělanej a jestli musim sundat i přední lampy, díky Citovat
go.play Odesláno 30. červen 2009 Autor Odesláno 30. červen 2009 poraďte někdo, ať se s tim nemusim zbytečně s*át Citovat
TomMaister Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 hoj nedávno sem ho sundaval když sem si dával místo původního úlu tahokov.Nárazník drží myslím na 4 nebo 5 šroubech a světla nemusíš sundavat.Musíš si lehnout pod auto a na stranách jsou u kol šrouby je to tam docela schovaný nejde to popsat musíš je pohledat.Ještě musíš u nárazníku vymáčknout ty plasty v podběhách a pak jednoduše vysuneš nárazník do předu a nezapomen odpojit mlhovky. Citovat
go.play Odesláno 1. červenec 2009 Autor Odesláno 1. červenec 2009 to teda bude pěknej porod, jen tak se pod auto nedostanu jak to je snížený, nedostanu se pod to ani s tim heverem na kolečkách ... hmmm netěšim se, ale dík, aspoň vim kde mám hledat Citovat
Ladis8 Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 Tak si udělej nájezdy porod to není. Já ho sundaval teď v pátek (po bouračce ) a je to v pohodě... akorát musíš zespoda no Citovat
go.play Odesláno 1. červenec 2009 Autor Odesláno 1. červenec 2009 nájezdy mám, ale řekl bych že ani na ty nenajedu už nechci snížený auto, je to nepraktický Citovat
Ladis8 Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 Tak jen na něco najeď (prkno nebo něco na co najedeš) předníma kolama... abys na to najel a pak tam už dostal hever přeci to musíš nějak zvednoout Citovat
go.play Odesláno 1. červenec 2009 Autor Odesláno 1. červenec 2009 Jasně že to zvednu zítra na to teda vlítnu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.