Dejff.CZ Odesláno 29. červen 2009 Odesláno 29. červen 2009 Zdravim vsechny, predem se omlouvam, protoze uz tady zrejme tento dotaz padl...mohl by mi prosim nekdo poskytnout nakres pojistek? Zda se mi ze v pojistkove skrince jich je podezrele malo a nefunguje mi vyhrivani obou prednich sedacek, na jednom spinaci kontrolka vyhrivani sviti a na druhem ne. Diky za info Citovat
Dejff.CZ Odesláno 30. červen 2009 Autor Odesláno 30. červen 2009 Dikes, nakonec jsem vcera zjistil, ze jsou vadna obe dve tlacitka vyhrivani sedadel, sedacku spolujezdce se mi podarilo sprovoznit, ale bude to chtit uplne nova tlacitka. Nevim jestli se daji koupit zvlast nebo se musi koupit cely ten panel, na kterem jsou umisteny...pri nejhorsim budu improvizovat a panel si udelam vlastni. Citovat
kupák Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 Zkus prošmejdit inzerci tady na fóru, určitě od někoho ty tlačítka za rozumný peníz seženeš. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.