Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes som našiel kvapky oleja pod autom . Po kontrole som zistil medzi viečkom ventilov a vstrekovačmi mložstvo oleja ktorý steká po motore . Prosím nemá niekto schému pripadne nejaký návod utesnenia kadiaľ by mohol ten olej vytekať? 1.6 hdi 80kw. Ďakujem

Odesláno

Totiž ten olej mi vyteká niekde medzi krytom ,vstrekovačmi a sanim.asi to budem musieť rozobrať celé a znovu poskladať.Nie je tam totiž dobre vidieť. Včera som to umyl a vystriekal vapkou ,dnes som spravil 50km a je to znovu plné oleja.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Dnes som prevzal auto zo servisu - vymenene komplet tesnenia na kryte ventilov , trysiek , sani a aj s kontrolou vstrekovačov.Nepotešili ma , dva su na spodnej hranici. Najskôr mi bolo poradené dotiahnuť skrutky na kryte a vstrekovačoch , no ešte sa to zhoršilo. Vymenil som tesnenie pod krytom rozvodov no otečené to bolo i tak . Dal som to spraviť do servisu ,kde majú prípravky na vytiahnutie vstrekovačov a ich kontrolu(sú hodne dlhé , nechcel som ich poškodiť).Najhoršie na všetkom bola dodávka všetkých tesnení. Origo peugeot poplietol dodavku o krúžkov dva krát a niektoré sa museli objednať v citroene. Skúste typnúť cenu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...