janou Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 Dnes som našiel kvapky oleja pod autom . Po kontrole som zistil medzi viečkom ventilov a vstrekovačmi mložstvo oleja ktorý steká po motore . Prosím nemá niekto schému pripadne nejaký návod utesnenia kadiaľ by mohol ten olej vytekať? 1.6 hdi 80kw. Ďakujem Citovat
AnotherOne Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 Tesnenie č. 3 alebo uzáver nalievacieho otvoru. Citovat
janou Odesláno 26. červen 2009 Autor Odesláno 26. červen 2009 Super vďaka , len niekto mi spominal že to môže pretekať aj okolo vstrekovačov a podľa tohoto obrazku to nie je dobre vidieť. Citovat
janou Odesláno 26. červen 2009 Autor Odesláno 26. červen 2009 Totiž ten olej mi vyteká niekde medzi krytom ,vstrekovačmi a sanim.asi to budem musieť rozobrať celé a znovu poskladať.Nie je tam totiž dobre vidieť. Včera som to umyl a vystriekal vapkou ,dnes som spravil 50km a je to znovu plné oleja. Citovat
AnotherOne Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 Ak je to zo sania tak to je zle. Citovat
janou Odesláno 26. červen 2009 Autor Odesláno 26. červen 2009 Uvidim,ale turbo je vcelku suche. Citovat
AnotherOne Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 Ešte by to mohlo byť z odvetrania skrine v tom prípade krúžky. Neprehrial si ho? Citovat
janou Odesláno 26. červen 2009 Autor Odesláno 26. červen 2009 To nie teplota do kopcov max 95. Citovat
janou Odesláno 14. červenec 2009 Autor Odesláno 14. červenec 2009 Dnes som prevzal auto zo servisu - vymenene komplet tesnenia na kryte ventilov , trysiek , sani a aj s kontrolou vstrekovačov.Nepotešili ma , dva su na spodnej hranici. Najskôr mi bolo poradené dotiahnuť skrutky na kryte a vstrekovačoch , no ešte sa to zhoršilo. Vymenil som tesnenie pod krytom rozvodov no otečené to bolo i tak . Dal som to spraviť do servisu ,kde majú prípravky na vytiahnutie vstrekovačov a ich kontrolu(sú hodne dlhé , nechcel som ich poškodiť).Najhoršie na všetkom bola dodávka všetkých tesnení. Origo peugeot poplietol dodavku o krúžkov dva krát a niektoré sa museli objednať v citroene. Skúste typnúť cenu. Citovat
tomike Odesláno 15. červenec 2009 Odesláno 15. červenec 2009 Cenu netusim, ale bude to riadna palka. Tak von s tym... Citovat
janou Odesláno 15. červenec 2009 Autor Odesláno 15. červenec 2009 No nebolo to až 350 e, ale neteče vrchom. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.