Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ahojte mam taky problem nejde mi kabinovy ventilator,som sadol do auta nastartoval a uz to neslo,mam nastavene na auto ked nastartujem tak pocujem ze sa kompresor klimy zapne a cca 10s sa vypne a ventilator nefunguje.bez ac tak isto pozrel som vsetky poistky co som nasiel vsetko ok.a ako je pelovy filter pri motore vobec nereaguje!!vonku bolo 25stupnou a ja som nastavil na 30stupnou a nezavrelo tu klapku pri filtri.veelmi pekne prosim pomozte mi stym,neviem si uz stym rady!mam nev model 2,0 16v r.v.2000 mam bsi nemam multiplex.

Odesláno

Urcite to bude nejaka prkotina. Mozno blbost, ale snimac teploty hore pri osvetleni funguje? Skusal si pridavat intenzitu ventilacie? Skor by som to videl na poistky, ale ked si ich presiel..... Trosku od veci, ale zrejme som ta minule videl na krizovatke pri Careffoure v KE? Aspon podla auta predpokladam.

Odesláno
:) moze byt ze si ma videl :) len ja teba nie :roll snimac pri osvetleni som pozeral,ale nemam sajnu ci je dobry nevedel som co to je a bol dost spinavy,tak neviem tam je nejaka vrtulka .... pridavam intenzitu ventilatora,ale nic nereaguje.positky som pozeral aj pri motory aj pod volantom.moze to bud ten snimac pri svetle,alebo je tam taka cierna skatulka kde idu kable od ventilatora a moze to by asi riadiaca jednotka ventilatora,ale neviem ci je to presne toto.a mam automaticku klimu som zabudol napisat.
Odesláno

skus prefuknut ten snimac vzduchom, zvykne sa zaniest. ale ked vobec nereaguje ventilator na pridavanie intenzity tak bude problem niekde inde. skus napisat clenovi \"hnusoba\", robi vo France-Tech a je to dost namakany chlapik a mal by vediet poradit.

Odesláno

najdi si v okolí prodejnu s autoelektrikou(díly alternátorů startérů) a poptej se tam.U spousty typů aut.se dá el.část spínací skřínky sehnat mimo autorizovaného prodejce s jinou cenou

Odesláno

ja som to urobil bezi vsetko,ale idem tam hlavny plusovy kabel a tam ide taka ako zarazka a ta je zlomena a niekedy chcem zapnut zapalovanie a musim az tak zatlacit ako keby som chcel uz startovat a vtedy sa zapnu budiky.som rozmyslal zeby som to dal z anglicaka stary model,len neviem ci to bude pasovat,ale malo by to sediet.by som vymenil celu el.cast a pohodicka,myslim ze klucik ma rovnake zarezy.zajtra pojdem na vrakovisko a sa opytam.a este pojdem do 2 obchodou ci to nahodou nevedia zohnat,jedno je aci a druhe autokelly a ked nie tak pojdem na vrakovisko.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...