Pllaša Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 no tak moment_!! Ja sem nerikal ze Panasonic je lepsi nez Clarion_!!Ja jen ze Panasonic zas neni takova spatna znacka jak to tady vsichni rikate_!!Rekl bych ze to je stredni cesta_!Myslim ze furt lepsi nez nejaky Sencor s Oravou_!!A pak se tu nez se rozvijeli prispevky tak sem rikal ze mam taky tento model ale jenom bez barevnyho rozliseni a ze sem s nim spokojen_!! Citovat
Mirrae24 Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 Ty voé Ty jsi domýšlivý, až to není hezký. To zase nebylo na Tebe!:D:D Citovat
Pllaša Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 ha_! myslis i trosku ze melo_! ne-? Citovat
Mirrae24 Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 Já se z toho kluka po**ru! :D:D No patřilo, jen ta domýšlivost. Citovat
Pllaša Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 hm.... dobre_!uz sem z ticha_!! [upravil dne 12.7.2009 Pllaša] Citovat
GRiMx Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 :D:D Panasonic ideas for life :D:D Hm, kromě toho nejsem já ten, kdo to řekl, pouze jsem dal dotyčnému zapravdu. Tak se nenavážej, roláčku. Tohle nemá co dočinění s panasonicem. Ale rozhodně si myslím, že člověk kdo to neslyšel hrát, ani by to v životě nedokázal udělat tak by to neměl kritizovat. Ano nenapsal jsi to ale podpořil. Pořád jen tady něco někomu kritizuješ a seš děěěěsně chytrej lamo! [upravil dne 13/7/09 GRiMx] Citovat
GRiMx Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 Původně zaslal: Pllaša Co mate proti lidem co maj jenom zesik+subac s ozvucnici_? ja sem si to poridil kvuli tomu,ze obcas kufr proste potrebuju narvat vecma a kdyz bych delal nejakou tuhlke zastavbu tak uz vidim jak tam rvu spacaky a veci na dovolenou_!! Tam nejde o to, že proti tomu něco mám/máme. Je to taková nejlehčí a nejpraktičtější věc ale jen prostě tohle zvládne každej. A nemůže potom kritizovat někoho kdo má to auto přestavěný na opravdovou kvalitu. Tím nebylo myšleno nic proti tobě. Citovat
Mirrae24 Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 Původně zaslal: GRiMx :D:D Panasonic ideas for life :D:D Hm, kromě toho nejsem já ten, kdo to řekl, pouze jsem dal dotyčnému zapravdu. Tak se nenavážej, roláčku. Tohle nemá co dočinění s panasonicem. Ale rozhodně si myslím, že člověk kdo to neslyšel hrát, ani by to v životě nedokázal udělat tak by to neměl kritizovat. Ano nenapsal jsi to ale podpořil. Pořád jen tady něco někomu kritizuješ a seš děěěěsně chytrej lamo! [upravil dne 13/7/09 GRiMx] Víš, on není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví co je třeba (Ezop) a já vím, že mít natočené reproduktory k zadnímu sklu, kde je i zvuk hnán přímo na sklo, nemůže být lepším poslechem při zavřeném kufru, než-li reproduktory natočené do interiéru vozu. Nekritizuji nečí práci, nenapsal jsem třeba něco ve smyslu \"fuj to je hnus\", ale pouze, že je to na machrování někde venku, je jedno jestli někde na parkovišti, nebo někde na nějaké show, prostě vevnitř při zavčeném kufru nebude tak kvalitní ozvučení, jako kdyby všechno co tam má bylo směřováno do interiéru (pochopitelně se správným uspořádáním) Jiné je to v případě wooferu, narozdíl od jiných zvuků, je bass (hluboký tón) bez ohledu na jeho situování šířen po celém voze, to už je prostě bass, ale reproduktory zdaleka nehrají to, co hraje woofer, takže jejich zvuk se logicky šíří jejich nasměrováním. Čili v tomto případě přímo na sklo, takže kdyžpak někam jede a poslouchá to, prostzě reprodukce bude z části zkreslená. Citovat
destiny Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 Nechci si tu hrát na nějakého znalce, ale troufnu si říct, že s autohifi nějaké zkušenosti mám. Co se týká zpracování a vzhledu aparatury na fotce, nemám výhrady a práci obdivuji. Jsem si ale jistý, že co do kvality reprodukce by původní instalace v mé 307 hrála mnohem kvalitněji (možná ne co se týká hlasitosti dB, ale co do kvality určitě). Instalace kterou jsem tam měl stála v té době 100.000,- Např. jen kabeláž byla za 10.000,- zesilovač 28.000,- a tak bych mohl pokračovat. Byl jsem se podívat na soutěži Autohifi a nechal si změřit instalaci mimo soutěž. Porotci mi shodně řekli, že je velká škoda, že jsem se soutěže nezúčastnil, že bych měl šanci na velmi dobré umístění. Ono je totiž hrozně důležité, za jakým účelem muziku stavíte. Jestli jste \"sluchaři\" nebo \"tlakaři\" nebo \"styleři\". Sluchař - staví muziku na perfektí poslech v interiéru auta. Řeší akustiku prostoru, zpoždění reproduktorů, přesný výpočet objemu wooferu a maximální frekvenční rozsah. Hlasitost není až tak prioritní. U kvalitní muziky musíte slyšet vyváženě celý rozsah i při tiché reprodukci. Tlakař - staví muziku hlavně na hlasitostní výkony. Většinou se v autě nedá ani vydžet. Důležité je, aby bylo auto slyšet už z velké dálky. Kvalita reprodukce není skoro vůbec důležitá. Stylař - staví muziku hlavně na efekt. Je upřednostňován výkon a vzhled před kvalitou. Toto je případ instalace na fotce. Důležité je, aby to super vypadalo. Patřím do první kategorie, ale neznamená to, že zbylé dvě neuznávám. Jediné, proč jsem se v tomto vlákně ozval je to, že tu někteří řešíte kvalitní reprodukci sestavy v souvislosti s Panasonic. Takže naposledy, cokoli od Panasonic nemá v první kategorii vůbec šanci. Pro zbylé dvě kategorie je to dostačující. Citovat
Bronak Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 Ještě se napojím na vzhled těch rádií. To jak tady někdo píše že Clarion nevypadá nic moc. Se podle mě mílí sami posuďte Panasonic a Clarion. Určitě záleží na vkusu každého z vás ale myslím si že tento Panasonic http://shop.autohifi.cz/shop_goods.php3?g_id=2696&str_id=Panasonic-CQ-C8405N vypadá spíše jako nějaká barevná hračka každý čudlík barevný v zádu formulka. Prostě to je na můj vkus přeplácané jako tuzink a vypadá to jako nějaké auto ze sekce lidskej nevkus. Za to Clarion http://www.clarion.com/gb/en/products/2009/audio/source_unit/bluetooth_usb/FZ409E/gb-en-product-pf_1172414933830.html na mě působí vyzrále dospěle. Prostě takový solidní chlápek ve drahém černém obleku. A Panasonic jako náký klaun od cirkusu. Komentuji pouze vzhled rádií. Citovat
309GT Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 Přesně tak,je to o vkusu,ale člověk kterej chce opravdu postavit v autě kvalitnější audio na poslech,na vzhled prostě nekouká.Já koupil Clariona,taky se mi nějak extra nelíbí,ale přesvědčil mě kvalitou zvuku a možností nastavení parametrů zvuku na rádiu.Příště opět Clarion nebo Pioneer,ale už o dost lepší řadu než mám teď Jiný značky už prostě nee:bojim Citovat
destiny Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 Když už jsme u toho vzhledu, tak bych rád zmínil rádia značky Nakamichi. Kdo nezná, jedná se o špičkové výroby, za relativně hodně peněz, řazené ještě o level výše, než je třeba ALPINE. Schválně si prohlédněte jejich vzhled Čistý, barevně strohý, dokonce mají většinou i jen monochromatický display. Dokonce i název evokuje nějaký výrobek zakoupený na tržnici, ale kdo to slyšel hrát, neřekne jediné hanlivé slovo. Pár ukázek NAKAMICHI: Ceny: 1. obrázek = 35.000,- CZK 2. obrázek = 15.000,- CZK 3. obrázek = 24.000,- CZK Citovat
309GT Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 Původně zaslal: Mirrae24 co Alpine? Alpine je všeobecně dobrá značka!Kvalita! Citovat
Mirrae24 Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 No že preferuješ Clarion a Pineer, žádné jiné. Zrovna Alpine je špica. Asi jsi na něj zapomněl, kdo se s tím má vypisovat žééé Citovat
jack 306 Odesláno 13. červenec 2009 Autor Odesláno 13. červenec 2009 WOW!!!!!!! koukám že co jsem byl na dovolené tak se tu rozjela diskuže velkých rozměrů:D:D:D Citovat
Mirrae24 Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 jj, kvůli Tvému rádiu se tu dohaduje půlka fóra :D:D Citovat
hudy Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 hlasuji pro Alpine;) mel jsem ho v 307 a velka spokojenost. Citovat
309GT Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 Původně zaslal: Mirrae24 No že preferuješ Clarion a Pineer, žádné jiné. Zrovna Alpine je špica. Asi jsi na něj zapomněl, kdo se s tím má vypisovat žééé No,a co jako?Jestli to bylo na mě Citovat
GRiMx Odesláno 15. červenec 2009 Odesláno 15. červenec 2009 Víš, on není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví co je třeba (Ezop) a já vím, že mít natočené reproduktory k zadnímu sklu, kde je i zvuk hnán přímo na sklo, nemůže být lepším poslechem při zavřeném kufru, než-li reproduktory natočené do interiéru vozu. Nekritizuji nečí práci, nenapsal jsem třeba něco ve smyslu \"fuj to je hnus\", ale pouze, že je to na machrování někde venku, je jedno jestli někde na parkovišti, nebo někde na nějaké show, prostě vevnitř při zavčeném kufru nebude tak kvalitní ozvučení, jako kdyby všechno co tam má bylo směřováno do interiéru (pochopitelně se správným uspořádáním) Jiné je to v případě wooferu, narozdíl od jiných zvuků, je bass (hluboký tón) bez ohledu na jeho situování šířen po celém voze, to už je prostě bass, ale reproduktory zdaleka nehrají to, co hraje woofer, takže jejich zvuk se logicky šíří jejich nasměrováním. Čili v tomto případě přímo na sklo, takže kdyžpak někam jede a poslouchá to, prostzě reprodukce bude z části zkreslená. V tomle máš pravdu ale navíc co se týče reproduktorů, tak ty má většina aut taky v zadním platě... zvuk jde taky do skla.. navíc když máš woofer v kufru je tam podle mě horší ozvučení (máš kolem všude boky, 5.dveře, horní plato) než když máš woofer přímo v autě v otevřeném prostoru [upravil dne 15/7/09 GRiMx] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.