RDK Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 Zdravim panove, Mam dotaz, menil jsem zarovku od pridavneho brzdoveho svetla(za sklem). A od te doby mi nejde otevrit viko kufru v tlacitku na kufru(v nule). Nevite nekdo cim to muze byt? Pres klice to normal funguje... Dik Citovat
AnotherOne Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 Nemáš náhodou v menu zapnuté Permanent Boot Locking na ON? Citovat
RDK Odesláno 25. červen 2009 Autor Odesláno 25. červen 2009 ne, to mi odelalo z niceho nic, po tom co sem vymenit tu zarovku Citovat
AnotherOne Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 S tou žiarovkou by to nemalo súvisieť. Skús ešte pozrieť gumennú prechodku medzi kufrom a autom či tam nebude prelomený drôt. Ešte by mohla byť chyba v samotnom vypínači. [upravil dne 25.6.2009 AnotherOne] Citovat
RDK Odesláno 25. červen 2009 Autor Odesláno 25. červen 2009 nic takoveho, fungovalo to v pohode a po vymene zarovky najednou problem, neco jak skrat nebo nevim, zkusim se podivat jestli se nevysrala treba pojistka jinak fakt nevim. nechapu to Citovat
AnotherOne Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 Keď ti funguje centrál na dverách tak to poistka nebude. Prostredným tlačidlom kľúča to ide otvoriť? Citovat
AnotherOne Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 Stále to vyzerá na tú voľbu v menu. Nehral sa ti s tým niekto? Pre istotu to skontroluj. Inak neviem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.