Kekros Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 Mam dotaz hlavně pro Pražáky. V sobotu jedu do Mělníka a chtěl bych se zeptat, jestli tato trasa nebývá moc ucpaná. Nevim, jaký býva o víkendech provoz na kraji Prahy, popř. jestli tam teď neni nějaká uzavírka. Chvilku se totiž v Mělníku zdržim a pak mam tady u nás taneční vystoupení, tak abych to stíhal. Díky moc [upravil dne 25/6/09 Kekros] Citovat
Guest Pavka1978 Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 Buď v klidu. Praha je v sobotu,alespoň zatím celkem v poho:mrk Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 V melniku je na moste uzavreny pruh,ale kolona celkem jede,pocitej 5-10min. Citovat
Lothar Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 V sobotu bych se nebál ani jet skrz Prahu a vzít to přes D8. Z Kunratic k Doškovi do Mělníka jsem jel v sobotu dopoledne cca. 40min. Citovat
Kekros Odesláno 25. červen 2009 Autor Odesláno 25. červen 2009 Díky moc. Přes Prahu to určitě brát nebudu. Snad byste nečekali, když pustíte vesnického burana do velkoměsta, že bude cesta bez problémů . Stačilo mi to jednou, když jsem jel do Mironetu - vedle tramvaje žádnej nástupní ostrůvek, na silnici nápis TRAM ( asi tramvaj ), lidi vystupují přímo do silnice - tohle prostě tady u nás neni, tak se radši nebudu učit nové věci. Navíc se svým smyslem pro orientaci bych určitě odbočil špatně Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.