třídvířko Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 Zdravim.Jakym způsobem mám přidělat křídlo na 206tku?Podlepit silikonem a přišroubovat samořeznýma šroubkama(vrutama)?Nebo?Dík za rady Citovat
chuck11 Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 Zaleží jaké křídlo máš a do kterých míst přijde.Jinak křídla se šroubujou,lepí lepidlem na okna,nebo obojí Citovat
třídvířko Odesláno 23. červen 2009 Autor Odesláno 23. červen 2009 Je to takovej ten kšilt nahoru.Přijde to na tu stříšku jak je v ní třetí brzdový světlo.Takže přilepit a přišroubovat,nejlépe. Citovat
chuck11 Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 Jistota je jistota;) .Já ho mám sice na okně jen přilepený ,šroubovalo by se přes něho blbě Citovat
Bobesch Odesláno 24. červen 2009 Odesláno 24. červen 2009 No spíš jenom přilepit, přišroubovat to asi nepůjde, pokud bys to nechtěl brát zvrchu, pokud sem teda něco nepřehlíd... teď sem se s tim docela dlouho patlal, páč se mi jedna strana pořád odlepovala, ta jedna je ok a ta druhá už má za sebou třetí pokus, zkoušel jsem různý lepodla, od toho co jsem k tomu dostal přes patex po chemoprén,tak uvidíme jak dlouho mi to vydrží než se to zase odlepí Citovat
třídvířko Odesláno 24. červen 2009 Autor Odesláno 24. červen 2009 Nojo,tak nějak jsem to okukoval a s tím přišroubováním to nevypadá nejlíp.Nejspíš to budu muset jen přilepit.Ještě sehnat nějaký dobrý lepidlo,který to tam podrží. Citovat
chuck11 Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 Použij to s kterým se lepí okna do aut,koupíš ho i v hornbachu atd. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.