Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tak dnes som naje..l .::::skoro hotovo, viac ci menej staci nalakovat::::.

Recommended Posts

Odesláno

a este sa chcem spytat ako je tam rieseny ten ventilator?..trochu narovnam tu vystuhu a chcem vyskusat ci sa ventilator roztoci...ako sa napaja? ma nejake specialne ovladanie? alebo staci napajanie 12V?

ked pojde tak ho vezmem do servisu a tam mi uz povedia co s tym:(

Najlepsie je ze buduci tyzden idem na dovolenku, sice len nejakych 300km hore-dole ale ajtak je to na p...

Odesláno

Dal som dole naraznik a zbadal somm tu vystuhu v plnej parade:(...nic ine poskodene neni, aspon nic neni videt...plasty su pozvarane a vyzaraju ze aj budu drzat...

Skusal som aj ventilator chladica a ide.

Len je tam trochu seknuty naraznik. Moze mi niekto odporucit nejaky tmel na plast?

post-0-14109607813745_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: marko306

v Nitre je to v poslednej dobe dost huste. Este ze ti airbagy nestrelili.

Len tak mimochodom, sami nitrancan je to tu a nikoho nestretavam :D

no tie airbagy nestreli asi koli hlaske AIRBAG FAULT...a vcera som chcel opravovat tu pasku co je v COMe ale aspon jedno stastie je ze som nestihol

Odesláno

držím palce pri oprave, aj u nás v TT je to husté..pri troche nepozornosti si človek narobí len starosti

[upravil dne 24/6/09 sarapo]

Odesláno

ty tam nemas bagy?

mam ich tam 6, ibaze niekde mam preruseny kontakt...na diagnostike mi povedali ze chyba airbag vodica....nevem ci ked je chyba na jednom bagu ci sa neodpoji cely system

Odesláno

neskusal si kuknut kontakty na vodicovom airbagu?

skusal, ale chyba je v takej paske...su to vlastne vodice v takom smaltovom obale....je to natocene okolo osy volantu a ja tam mam preruseny nejaky kontakt, lebo pri otacani volantom pocut take jemne praskanie akoby sa ta paska zachytavala

[upravil dne 24/6/09 shark734]

Odesláno

zohnal som vystuhu a s pomocou fotrika sme to poskladali a dopasovali...dokonca sa podarila narovnat aj kapota...po dovolenke este zatmelit a nastriekat naraznik a hotovo

[upravil dne 26/6/09 shark734]

post-0-14109607853648_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...