Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tak dnes som naje..l .::::skoro hotovo, viac ci menej staci nalakovat::::.

Recommended Posts

Odesláno

dnes si ide po meste a predomnou prudko brzila honda accord a nejako som nestihol dobrzdit :grr...vystupim z auta a pred hondou este dalsie 2 auta: felicia a uplne v predu fiesta...pani z felicie vyskocila a zacala jacat jak nepricetna a pritom na tej starej hrdzavej haraburde nieje hadam ani skrabanec. Ta honda predomnou vyzerala najhorsie pretoze ta felda pred nou mala tazne zariadenie a ja som jej strhol zadny naraznik. Udajne som potlacil 3 auta pred sebou...

No a skoda na mojej 307ke je asi takato: jemne prehnuta kapota(medzera medzi pravym blatnikom a kapotou asi 1cm ale predtym to tiez trochu odstavalo), predny blatnik je akoby zatlaceny do motoroveho priestoru tiez asi 1cm a v mieste kde je znacka je prelomeny naraznik asi 3cm(zajtra sa na to pozrem, lebo neviem co je pod znackou:nevim). No a to je asi tak vsetko, ak by vas to trapilo tak sem zajtra hodim nejake fotky...neviete co by ma vysiel lak na kapotu a naraznik?...myslim ze ten naraznik nejako zavarim a kapotu vyrovnam...dufam

Jedno nechapem: ako som mohol potlacit 3 auta a na 307 je skoda minimalna-aspon teda dufam, zajtra uvidim

[upravil dne 26/6/09 shark734]

Odesláno

takato vec sa prihodi a clovek ani nevie ako. raz ma smiklo v krizovatke v zime (moj kretenizmus), nastastie bola prazdna :-) zastavila ma kopa snehu okolo stromu... a tiez som bol z toho v pci ze co sa stalo. Je to moment... P.s. tie fotky urcite pridaj... ak mas nejake z miesta cinu by bolo tiez fajn nech vidime aj tie ostatne :-)

Odesláno

tak fotky z tej nehody nemam...to ma vobec nenapadlo....teraz som hodim nejake fotky ...je to horsie ako som si myslel...naraznik je cely zatlaceny dovnutra asi 3cm

[upravil dne 24/6/09 shark734]

post-0-14109607807977_thumb.jpg

Odesláno

Dufame všetci, že cena opravy bude čo najnižšia. Skus si to zobrať z inej strany. Či auto ide tak ako má, či nieje žiadna porucha na motorovej časti, porucha počas jazdy, mechanická závada.

Odesláno

tak jedine ta kapota...ak bude ta v prdeli tak to bude asi najdrahsie...ale tak zese neni az tak moc prehnuta, cize trochu ju sklepnem a casom sa narovna...niekde som cital ze sa kov vrati s5 pri tepelnej roztaznosti(striedanie tepla a chladu)..uvidim

no a dufam ze si to odniesol len ten naraznik a plast pod nim...zatial som si nevsimol ze by bol nosnik posunuty, aj dvere pekne sedia...zajtra to dam dole a ked nebude nic kovove prehnute tak si to spravim sam...+ nejaky lak(mam pistol na stiekanie a kompresor takze v tom problem nebude)

Odesláno
Původně zaslal: shark734

tak jedine ta kapota...ak bude ta v prdeli tak to bude asi najdrahsie...ale tak zese neni az tak moc prehnuta, cize trochu ju sklepnem a casom sa narovna...niekde som cital ze sa kov vrati s5 pri tepelnej roztaznosti(striedanie tepla a chladu)..uvidim

no a dufam ze si to odniesol len ten naraznik a plast pod nim...zatial som si nevsimol ze by bol nosnik posunuty, aj dvere pekne sedia...zajtra to dam dole a ked nebude nic kovove prehnute tak si to spravim sam...+ nejaky lak(mam pistol na stiekanie a kompresor takze v tom problem nebude)

No, to máš sice pravdu, ale nesmíš překročit hranici tahu... Což vypadá, že jsi překročil... Je vidět, že to máš krásně posunutý. Já když měl ještě fáčko a pěkně jsem si posunul předek, tak jsem vzal tyčku a normálně to srovnal :-) ale u tebe nevím. Tak hodně štěstí při opravách a přidávej kdyžtak popisy...

Odesláno
Původně zaslal: cappo2

Ráno sa zobudíš a krásny deň a chviľka nepozornosti a je to v prdeli.

no to nebolo rano...to bolo akolo 15.tej hodiny...a to mozno len preto ze matka do mna pindala nech tak neletim a ja velky frajer a vidis ako som dopadol

Odesláno

na tejto strane je opreta o ventilator chladica-ventilator vyzera v pohode...cudujem sa aky kus je ohnuta vystuha, pretoze na narazniku je viac-menej popraskany lak a je tam taka mala trhlina, ktora sa nejako zamaskuje

post-0-14109607807691_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...