shark734 Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 dnes si ide po meste a predomnou prudko brzila honda accord a nejako som nestihol dobrzdit ...vystupim z auta a pred hondou este dalsie 2 auta: felicia a uplne v predu fiesta...pani z felicie vyskocila a zacala jacat jak nepricetna a pritom na tej starej hrdzavej haraburde nieje hadam ani skrabanec. Ta honda predomnou vyzerala najhorsie pretoze ta felda pred nou mala tazne zariadenie a ja som jej strhol zadny naraznik. Udajne som potlacil 3 auta pred sebou... No a skoda na mojej 307ke je asi takato: jemne prehnuta kapota(medzera medzi pravym blatnikom a kapotou asi 1cm ale predtym to tiez trochu odstavalo), predny blatnik je akoby zatlaceny do motoroveho priestoru tiez asi 1cm a v mieste kde je znacka je prelomeny naraznik asi 3cm(zajtra sa na to pozrem, lebo neviem co je pod znackou:nevim). No a to je asi tak vsetko, ak by vas to trapilo tak sem zajtra hodim nejake fotky...neviete co by ma vysiel lak na kapotu a naraznik?...myslim ze ten naraznik nejako zavarim a kapotu vyrovnam...dufam Jedno nechapem: ako som mohol potlacit 3 auta a na 307 je skoda minimalna-aspon teda dufam, zajtra uvidim [upravil dne 26/6/09 shark734] Citovat
vendelinek Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 Tak zejtra ty fota prohlídneme,určitě je sem dej,a nejezdi tak blízko,nechávej si větší rozestupy Citovat
shark734 Odesláno 23. červen 2009 Autor Odesláno 23. červen 2009 no tak to uz radsej budem dodrziavat...kua ale nechapem, ani neviem ako sa to stalo...som z toho hotovy ajked skoda neni velka Citovat
Fifo Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 takato vec sa prihodi a clovek ani nevie ako. raz ma smiklo v krizovatke v zime (moj kretenizmus), nastastie bola prazdna :-) zastavila ma kopa snehu okolo stromu... a tiez som bol z toho v pci ze co sa stalo. Je to moment... P.s. tie fotky urcite pridaj... ak mas nejake z miesta cinu by bolo tiez fajn nech vidime aj tie ostatne :-) Citovat
shark734 Odesláno 23. červen 2009 Autor Odesláno 23. červen 2009 tak fotky z tej nehody nemam...to ma vobec nenapadlo....teraz som hodim nejake fotky ...je to horsie ako som si myslel...naraznik je cely zatlaceny dovnutra asi 3cm [upravil dne 24/6/09 shark734] Citovat
shark734 Odesláno 23. červen 2009 Autor Odesláno 23. červen 2009 2 [upravil dne 23/6/09 shark734] [upravil dne 24/6/09 shark734] Citovat
shark734 Odesláno 23. červen 2009 Autor Odesláno 23. červen 2009 3 [upravil dne 24/6/09 shark734] Citovat
siskin Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 u nas je jeden chlapik co strieka auta. Vozia mu ich z celeho okolia. Cena je tusim 2500 Sk / diel. V cene je tusim montaz, demontaz, tmelenie, striekanie. Citovat
shark734 Odesláno 23. červen 2009 Autor Odesláno 23. červen 2009 4 [upravil dne 24/6/09 shark734] Citovat
FrenkV Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 No já myslím že škoda bude větší než se na první pohled zdá :/ Citovat
Killerr Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 Dufame všetci, že cena opravy bude čo najnižšia. Skus si to zobrať z inej strany. Či auto ide tak ako má, či nieje žiadna porucha na motorovej časti, porucha počas jazdy, mechanická závada. Citovat
shark734 Odesláno 23. červen 2009 Autor Odesláno 23. červen 2009 tak jedine ta kapota...ak bude ta v prdeli tak to bude asi najdrahsie...ale tak zese neni az tak moc prehnuta, cize trochu ju sklepnem a casom sa narovna...niekde som cital ze sa kov vrati s5 pri tepelnej roztaznosti(striedanie tepla a chladu)..uvidim no a dufam ze si to odniesol len ten naraznik a plast pod nim...zatial som si nevsimol ze by bol nosnik posunuty, aj dvere pekne sedia...zajtra to dam dole a ked nebude nic kovove prehnute tak si to spravim sam...+ nejaky lak(mam pistol na stiekanie a kompresor takze v tom problem nebude) Citovat
Radim Miki Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 S tim nahrivanim opatrne kapota je hlinikova. Pod naraznikem nic noc neni akorat porovnas vzpery.Jinak si mel pech. Citovat
shark734 Odesláno 24. červen 2009 Autor Odesláno 24. červen 2009 Původně zaslal: marisw možem sa spytať kde sa to stalo???? v NR na parovciach oproti potravinam Citovat
cappo2 Odesláno 24. červen 2009 Odesláno 24. červen 2009 Ráno sa zobudíš a krásny deň a chviľka nepozornosti a je to v prdeli. Citovat
plastick Odesláno 24. červen 2009 Odesláno 24. červen 2009 Původně zaslal: shark734 tak jedine ta kapota...ak bude ta v prdeli tak to bude asi najdrahsie...ale tak zese neni az tak moc prehnuta, cize trochu ju sklepnem a casom sa narovna...niekde som cital ze sa kov vrati s5 pri tepelnej roztaznosti(striedanie tepla a chladu)..uvidim no a dufam ze si to odniesol len ten naraznik a plast pod nim...zatial som si nevsimol ze by bol nosnik posunuty, aj dvere pekne sedia...zajtra to dam dole a ked nebude nic kovove prehnute tak si to spravim sam...+ nejaky lak(mam pistol na stiekanie a kompresor takze v tom problem nebude) No, to máš sice pravdu, ale nesmíš překročit hranici tahu... Což vypadá, že jsi překročil... Je vidět, že to máš krásně posunutý. Já když měl ještě fáčko a pěkně jsem si posunul předek, tak jsem vzal tyčku a normálně to srovnal :-) ale u tebe nevím. Tak hodně štěstí při opravách a přidávej kdyžtak popisy... Citovat
shark734 Odesláno 24. červen 2009 Autor Odesláno 24. červen 2009 Původně zaslal: cappo2 Ráno sa zobudíš a krásny deň a chviľka nepozornosti a je to v prdeli. no to nebolo rano...to bolo akolo 15.tej hodiny...a to mozno len preto ze matka do mna pindala nech tak neletim a ja velky frajer a vidis ako som dopadol Citovat
shark734 Odesláno 24. červen 2009 Autor Odesláno 24. červen 2009 takze odtrhnute uchyty praveho svetla(uz to raz bolo zvarane)...a pekny kus ohnuta predna vystuha [upravil dne 24/6/09 shark734] Citovat
shark734 Odesláno 24. červen 2009 Autor Odesláno 24. červen 2009 na tejto strane je opreta o ventilator chladica-ventilator vyzera v pohode...cudujem sa aky kus je ohnuta vystuha, pretoze na narazniku je viac-menej popraskany lak a je tam taka mala trhlina, ktora sa nejako zamaskuje Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.