Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojky, prosím kdo máte zkušenosti s tímto motorem. Napište prosím cokoliv co můžete, jaké máte závady, spotřebu, jestli doporučujete či ne? Mám strach ze spotřeby, zejména při jízdě po městě. Díky.

Odesláno

Ja mam taky, 2.0 16V 100kW. Zavady, zatial menena vodna pumpa, ale to bolo sposobene, že pri vymene rozvodov nebola pumpa menena tak preto. Mam ho 1 rok. Spotreba palubný ukazue 7,2 pri normalnej jazde 50/90/130. Dialnica cca 8. Keďže je to 16V, ma radšej vyššie otáčky ale potom stupne aj spotreba.

Odesláno
Původně zaslal: Killerr

Ja mam taky, 2.0 16V 100kW. Zavady, zatial menena vodna pumpa, ale to bolo sposobene, že pri vymene rozvodov nebola pumpa menena tak preto. Mam ho 1 rok. Spotreba palubný ukazue 7,2 pri normalnej jazde 50/90/130. Dialnica cca 8. Keďže je to 16V, ma radšej vyššie otáčky ale potom stupne aj spotreba.

Díky , to je docela dobrá zpráva

• O 2 roky později...
Odesláno

Já mám spotřebu

-delší cesty -7l

Po městě, kratší cesty s využíváním výkonu na předjíždění a dálnice 150km/h -8.1l.

Jsem mile překvapen, čekal jsem to horší. Těch 100kw se mi líbí.

Motor je tichý. Zabírá pěkně od spodu, při 50km mužu dát 5ku a nechat ho roztáhnout a nebo při odpalu 2ku vytočit na 100km. Rychlosti jsou kratší, ideál na okresky. Na dálnici chybí 6ka. Zatím jsem moc spokojen.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...