jogi15 Odesláno 22. červen 2009 Odesláno 22. červen 2009 zdravim vsetkych mam par malickosti ktore musim spravit a urcite mi poradite lebo us nemam nerva na niektore somarinky.... 1.problem z vodov druhy chadic us vyzeralo ze to setko pojde odzdusnil som chladic aj termostat vizersalo to vporiadku... ale zrazu som stal cakal pri nastartovanom aute a voda mi zacala stupat na 90 a visie ...zase som odzdusnil vodu dolial zo 3litre a zase pokoj len ma to us nebavy.... co stym? 2. nikdy ani kvapka oleja s motora , auto ma 365000km nabehane a vcera som si vsimol ze mi kida olej z motora do vduchoveho filtra filter je zasraty ...co mi treba robit aby to prestalo? novu hlavu? ci tesnenie ci kruskovat alebo dat tekutu generalku?? poradte 3. v sobotu som menil zadne tlmice daval som tam p,lynove sportove...je to tvrcie sice ale mne sa to vcelku vidi aj som vibyl torzne tice ramena som zatlacil uplne dole ze si zadok zdvihnem zmontoval som to ale auto jevisie ale malinko ako by som to zdvihol??? hm ale ako nevim us co ma robit 4. dalsiachybycka mam šiber ...strešne elektricke okno okno ide pekne dopredu dozadu hore dole ale tecie mi do auta ako v sprche do vane cez svetielko stredove a spinac okna silikonovane je setko ale furt tecie us eviem co mam stym robit:( ci dat druhu strechu? Citovat
marekb26 Odesláno 22. červen 2009 Odesláno 22. červen 2009 1.bacha na tesnenie pod hlavou 2.to som mal aj ja chytene kruzky a tlacilo mi olej do vzduchoveho filtra a nieco tieklo po sany dole po motore tak 2 mes. a 4l oleja fuc Citovat
jogi15 Odesláno 24. červen 2009 Autor Odesláno 24. červen 2009 us som vyriesil otazku skoro na 100% cislo 1 vcera som vymenil prepadovu hadicku s termostata do chladica taka tenka rozbahal som zahdzaveny termostat nanovo pretesnil.... poskladal nalial vodu a auto slo pekne odzdusnil som ho ako pisu pri vipnutom motore kym nezacalo tiect s chladica potom pri termostate...setko prebiehalo hladko aj termostat zoplo len zrazu teplota zacala stupat a pozrel som pod auto a hadica co ide zo zadnej casti motora nieco ako ohrev nafty je tam taka hruba co ide do chladica tak je roztrhnuta len problem je ze taku neviem nikde zohnat neviete kde ju dostat kupit??? alebo ak ju daktto ma kolko by si chcel za nu...? otaska cislo 2 bude viriesena ked nalejem tekutu GO ...pri vymene... aspon myslim ze to pomoze a na ostatne zatial sa nik neozval nenapisal tak asi nevie poradit:( Citovat
Lukas321 Odesláno 24. červen 2009 Odesláno 24. červen 2009 4 - cau,hele nevim jak to je u peugeota,ale stalo se mi to same u jineho auta a stacilo jen vycistit ty odtokove hadicky,nevim jak to jinak nazvat Citovat
pastorek Odesláno 24. červen 2009 Odesláno 24. červen 2009 1. Tú hadicu asi dostaneš kúpiť jedine v Peugeote alebo na vrakovisku. Záleží kde je deravá, ak niekde v rovine tak sa tam dá dať kúsok trubky. Raz som takúto prasknutú hadicu lepil sekundovým lepidlom ( bolo to ako núdzové riešenie ) a vydržalo to pomerne dlho. Na zníženie tlaku bolo povolené víčko na chladiči. Chlapík s tým jazdil vyše roka. 2. Tekutá generálka je nanič. Škoda peňazí. Môže pomôcť výmena krúžkov ale po toľkých km nečakaj zázraky. 3. Tie torzné tyče sa musia posunúť na drážkach. 4. Podľa všetkého zapchaté odtokové kanály ako písal Lukas321. Citovat
jogi15 Odesláno 24. červen 2009 Autor Odesláno 24. červen 2009 ten siber skusim dat dole a vycistit aj tak musim poprevarat strechu a najlepsie bude zo spodu a z vrchu pregytujem nech to vydrzi volaco... ten olej mi sere ze vraj us ked oco bol majtel a malo nabehane 120.000km cize mne ide len oto aby som nemusel kupovat vduchovy filter kazdy druhy mesiac novy... a tie torzne neviem akm zazrakom ale mam zodvihnuty predok... co nema nik a setko je dobre poskladane a ten zadok mam najvisie ako ide ak dako budem moct odfotim tu moju protivu a uvidite... a este stou hadicov ta je prdnuta rovno v z hybe a us som to lepil tou ze special paskov no ...vydrzalo to 2mesiace... inak este jedna malickost fur mi svieti alebo preblikava kontorlka ze voda v nafte ci co ale filter som menil a voda do naftyno neviem kade by sa dostala kde je cidlo a takuto somarinku Citovat
pastorek Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 S tou naftou: Neviem presne aký máš filter ale temer na všetkých je dole hadička na odvodnenie. Môže byť že vložku si vymenil ale voda tam trochu je. Citovat
jogi15 Odesláno 25. červen 2009 Autor Odesláno 25. červen 2009 neni cele som to vycistil a vyutieral aj ten snimac niaky som mal vonku a vycistil som ho... Citovat
jogi15 Odesláno 13. červenec 2009 Autor Odesláno 13. červenec 2009 hm no nech rozmyslam ako chcem jedine co ma napada je cidlo na hovno.... inak dalisu vec co robim žiarovky v prepinacoch na okna su to niake led ake presne nevie niekot okrem jednej mam vsetky odpalene...inak hlava je us zalozena po zrovnani uvidime co to povie vislo ma to na 120euro aj s tesnenim... Citovat
SaBoTeR Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 v tych prepinacoch na okna boli original malicke ziarovky v takych zltych puzdrach... pokial su tam LED tak je to prerabka... inak mne sa celkom podarilo vmestit do kazdeho vypinaca po 2 cervene LED-ky a nemozem sa na to vynadivat Citovat
jogi15 Odesláno 14. červenec 2009 Autor Odesláno 14. červenec 2009 ty koky a nemas foto mozno by som spravil nieco take iste lebo tu ziarovocku asi tasko zozeniem inak neprerabal si este nieco ci by som mohol sbuchnut... inak ta ziarovka nevies asi ake ma oznacenie??? Citovat
jogi15 Odesláno 15. červenec 2009 Autor Odesláno 15. červenec 2009 este jeden dotaz skadal som vacku tie pol mesiace tie tri puzdra co drzia vackovu hriadel na kolko to ma bit dokrutene a podlozky co su pod salkami ze maju velkost 31 vadi ked tam dam dve 30tky??? Citovat
SaBoTeR Odesláno 16. červenec 2009 Odesláno 16. červenec 2009 Původně zaslal: jogi15 ty koky a nemas foto mozno by som spravil nieco take iste lebo tu ziarovocku asi tasko zozeniem inak neprerabal si este nieco ci by som mohol sbuchnut... inak ta ziarovka nevies asi ake ma oznacenie??? mozem hodit foto ale az cez vikend, bo som mimo... prerabal som este stropne svetlo na citanie mapy (to so sosovkou) a pristrojovku komplet aj s budikmy... foto mozem dodat az cez vikend... Citovat
jogi15 Odesláno 21. červenec 2009 Autor Odesláno 21. červenec 2009 cakam akam a foto nikde .( Citovat
jogi15 Odesláno 23. červenec 2009 Autor Odesláno 23. červenec 2009 no nic foto som sa nedockal inak o kolko je kraci tlmic na combi a na sedan .....???pomozte orate jedna sa o predne Citovat
pastorek Odesláno 24. červenec 2009 Odesláno 24. červenec 2009 Predné tlmiče sú rovnaké na všetky 405ky okrem 16V motorov. Citovat
SaBoTeR Odesláno 25. červenec 2009 Odesláno 25. červenec 2009 Původně zaslal: jogi15 cakam akam a foto nikde .( sorrac za foto, v praci mam obmedzeny internet (nejde mi uploadnut foto) a doma som nebol ... zatial viem nahodit nieco malo... [upravil dne 25/7/09 SaBoTeR] Citovat
SaBoTeR Odesláno 25. červenec 2009 Odesláno 25. červenec 2009 pristrojovka [upravil dne 25/7/09 SaBoTeR] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.