Miro369 Odesláno 21. červen 2009 Odesláno 21. červen 2009 Zdravim vsetkych jazdiacich na pazoutoch. Moj \"milacik\" si v piatok povedal, ze uz ma nema rad a tak som siel dom z prace busom(co bol pre mna velky sok.).Pravdepodobne imobilizer, kedze sa mi ani po zopnuti spinacky nerozsvieti diagnostika motora.Mam tu blbu verziu s klavesnicou.Doteraz fungovala bez nejakych problemov, avsak teraz po zadani kodu len zapipa ale nepotvrdi prijatie kodu a neda sa stym nic spravit. Rozsvietene obe diody(zelena+cervena). Po vypnuti spinacky este 4krat zapipa v klavesnici.Neviem si dat rady.V peugeote ma odmietli, tak neviem. Da sa to nejak obist? dakujem za akukolvek radu. Citovat
Guest servisman Odesláno 21. červen 2009 Odesláno 21. červen 2009 jj je toho tu psáno plno stačí jen pohledati jinak klavesnici pokud nastartuješ odpoj a bude klid vidím to na nějaký přerušený káblík od klávesnice Citovat
Miro369 Odesláno 21. červen 2009 Autor Odesláno 21. červen 2009 Původně zaslal: honza406 jj je toho tu psáno plno stačí jen pohledati jinak klavesnici pokud nastartuješ odpoj a bude klid vidím to na nějaký přerušený káblík od klávesnice ...jeden pokus z 50tich sa mi podarilo nastartovat, vtedy sa rozsvietila diagnostika a slo to, tak som tu klavesnicu odpojil...ale po vypnuti motora a znovu zapnuti...tadaaa...ziadny pozitivny vysledok...odvtedy KO:bojim Citovat
tomy_verceti Odesláno 21. červen 2009 Odesláno 21. červen 2009 toto by som asi riesil diagnostikou Citovat
Miro369 Odesláno 22. červen 2009 Autor Odesláno 22. červen 2009 Dnes rano som ho nastartoval...tak vobec netusim kde je problem?...toto spravanie auta mi lezie na nervy.Cely vikend som bol bez auta:(Ak ma necha niekde na ceste, tak ho tam rozbijem. Problem vsak pretrvava, tieto stavy uz mal, takze cakam ze sa bude zase priecit a necha ma na holickach. Nema niekto schemu na 2.0 16V(95) zapojenia tej klavesnice? Nasiel som tu nejake ale nesedeli farby a ani pocet kablov. Citovat
Guest servisman Odesláno 22. červen 2009 Odesláno 22. červen 2009 asi bych koukl i na snímač otáček jen pro jistotu OK406 měl s tím problém Citovat
Miro369 Odesláno 22. červen 2009 Autor Odesláno 22. červen 2009 Původně zaslal: honza406 asi bych koukl i na snímač otáček jen pro jistotu OK406 měl s tím problém napr. prides k autu, zapnes kluc a rozsvieti sa diagnostika, auto nastartujes. Vypnes kluc, znovu zapnes, diagnostika uz nesvieti a nenastartujes. Napada ma to rele vedla riadiacej jednotky...po chvilke je teple...je to normalny stav? Citovat
Miro369 Odesláno 22. červen 2009 Autor Odesláno 22. červen 2009 Původně zaslal: honza406 podle mne není asi tam něco se stane že se kontakt speče a tím se zahřeje.Je to vlastně dvoj relé ,já jej rozebraný zatím neměl . je to relé ozn.55 na tom schématu [upravil dne 22/6/09 honza406] Ma to rele nieco spolocne s diagnostikou? Zase sa mi podarilo ho pri 101 pokuse nastartovat, odpojil som klavesnicu po nastartovani, avsak bez vysledku. Po vypnuti zas KO. Uz som tu precital skoro vsetky prispevky, no netusim ktorym smerom sa uberat. Kable som prekontroloval, fyzicky su v poriadku, kod zarucene viem...stale svieti zelena+cervena. A sem tam ho nastartujem... Citovat
Slade26 Odesláno 22. červen 2009 Odesláno 22. červen 2009 V příloze zasílám čísla jednotlivých kabelů imobilizeru a odpovídající pozici v konektoru. Jednotlivé drátky mohou být přelámány v bužírce, mě pomohlo konce drátů zkrátit a nově připojit podle schéma do konektoru. Když tento postup nepomůže, doporučuji nový snímač otáček. Čísla_drátů_imob.xls Citovat
Miro369 Odesláno 22. červen 2009 Autor Odesláno 22. červen 2009 Původně zaslal: Slade26 V příloze zasílám čísla jednotlivých kabelů imobilizeru a odpovídající pozici v konektoru. Jednotlivé drátky mohou být přelámány v bužírce, mě pomohlo konce drátů zkrátit a nově připojit podle schéma do konektoru. Když tento postup nepomůže, doporučuji nový snímač otáček. nepomohlo:(...neviem co dalej. V trencine neviem o ziadnom odbornikovi. nechapem vsak suvis medzi snimacom otacok a imobilizerom??? skor som prisiel na nieco taketo. Podarilo sa mi nastartovat(200sty pokus). Odpojil som klavesnicu.Dalo sa mi opat nastartovat.urobil som to asi 5krat a v poho, pokial som nepouzil dialkove-central. Moze to byt nejak previazane? Citovat
FrantaCV Odesláno 22. červen 2009 Odesláno 22. červen 2009 Ahoj, totožný imobilizer jsem měl v CITRONU XANTIA. Bohužel manuál a vlastně veškerou dokumentaci jsem prodal s utem. Nicméně, když mě začala zlobit obdobným způsobem jako popisuješ. Pomohlo mi ve chvili když se probudil, nastavit servisní mód. Nevyřadíš ho úplně rozhodně odjedeš. A pokud Tě vyhodili ze servis PEUGEOT (je to divné) zkus CITROENA je to dneska skoro jedna firma. Ten mů opravili - staálo mě to 1500,- Kč Citovat
Miro369 Odesláno 26. červen 2009 Autor Odesláno 26. červen 2009 Dopadlo to tak, ze sa nasiel chlapik co mi odstavil klavesnicu + imobilizer, avsak nastal dalsi problem - nieco je stale aktivne, vybija mi baterku. Aj starty sa zhorsili a vypinanie?...no vyberiem kluc a motor este cca 2sek bezi(skoro ako samozapaly na skodofke)...takze predpokladam ze sa niekde stala chybicka...napada vas nieco?...este ked ho vypinam pri otvorenych dverach zapipa kontrola zapnutych svetiel...takze tam este niekde ide stava, ale kam?...ani srnky netusia... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.