Kawko20 Odesláno 21. červen 2009 Odesláno 21. červen 2009 Nazdar, mam problem s vlhobou za spolujazdcovym sedadlom , proste koberec pod nohami je uplne napity vodou, stane sa to vzdy ked prsi. Ale je to iba na Lavej strane, Prava je uplne sucha. Kukal som aj tesnenie na dverach ale nieje nikde rotrhnute ani ziadna špára tam nieje. Riesil tu uz niekto podobny problem ? Diky za tipy a rady Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. červen 2009 Odesláno 21. červen 2009 Nejspíše stejný problem jako jsem měl já, skontroluj folii pod tapecirunkem Citovat
Kawko20 Odesláno 21. červen 2009 Autor Odesláno 21. červen 2009 no je tam taka biela , ono mi ju mozno pretrhli ked mi davali folie. diky moc za radu Citovat
tomy_verceti Odesláno 21. červen 2009 Odesláno 21. červen 2009 prve co ma zaujalo ze vravis ze za spolujazdcovym sedadlom, a potom hovoris ze prava strana je uplne sucha skus aj pozret ci ti to netecie od kufra, bo aj mne to asi odtial tecie a tiez sme to tu riesili mas pri rezerve vodu alebo sucho? Citovat
čakom Odesláno 21. červen 2009 Odesláno 21. červen 2009 tento problem jsem řešil před pár týdny. bylo to odlepenou tou šedou blánou pod tapecem. Citovat
Kawko20 Odesláno 21. červen 2009 Autor Odesláno 21. červen 2009 v kufri som mal tiez vodu ale navrtal som tam dierky , tam tecie samizda cez svetlo bo aj v nom bolo \"akosi\" vlhko Citovat
Kawko20 Odesláno 21. červen 2009 Autor Odesláno 21. červen 2009 no a s tymi stranami som sa trochu ošidil , pardon Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.