marek_ke Odesláno 19. červen 2009 Odesláno 19. červen 2009 Zdravim pani. Stava sa mi, ze pocas jazdy, hlavne ked je to mierne \'hrbolata\' cesta, ostanu vsetky \'rucicky\' budikov zamrznute v aktualnej polohe a zhasne aj podsvietenie. Jedine co ostane svietit je kontrolka zapnutych svetiel. \'Restartne\' sa to az po miernom \'buchnate\' zvrchu po palubke. Mozte poradit v com bude problem a ci by to \'v pohode\' v servise odstranili? Dakujem pekne. Citovat
kujon106 Odesláno 19. červen 2009 Odesláno 19. červen 2009 To bude dle popisu nějakej problém v kontaktu palubky... V servisu by to zmáknout měli, ale myslim si že by to šlo i v domácích podmínkách Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 19. červen 2009 Odesláno 19. červen 2009 skus vyndat budíky a skouknout jestli jsou dobře zapojené konektory(zacvaknuté) jsou tam 3 štekry myslím... jinak asi nové budase....jako v servisu;) Citovat
marek_ke Odesláno 19. červen 2009 Autor Odesláno 19. červen 2009 Teda v lepsom pripade by to slo aj bez vymontovania komplet palubky? \'Iba\' vybrat budiky? Citovat
FrantaCV Odesláno 19. červen 2009 Odesláno 19. červen 2009 Ahoj, tohle ukazuje na tzv. \"studeňák\" špatný kontakt. Pokud \"Umře\" prakticky všechno a reaguje na \"normalizovaný\" úder, soudil bych na kostru. Podívej se na konektory a hlavně ukostření palubní desky. Většina jsou nožové rychlospojky (autokonektory). Samotná palubka je pak s kostrou spojena kablíkem s očkem pod šroubek - tedy alespoň u mojí 406-tky. FrantaCV Citovat
MatrixChose Odesláno 19. červen 2009 Odesláno 19. červen 2009 FrantaCV: to vypadá, jako kdyby ji už někdo \"přizemňoval\" Citovat
FrantaCV Odesláno 19. červen 2009 Odesláno 19. červen 2009 Vyloučit to menůžu - je bazarový nákup a různé dodělávky jako HF souprava NOKIA apod rozhodně není originál Citovat
MatrixChose Odesláno 19. červen 2009 Odesláno 19. červen 2009 Nic se neboj, taky jsem po autě našel pár drátů co z výroby nejsou. Ale aspoň mě příjemně překvapila profesionalita zpracování Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.