Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem. Potřeboval bych radu nějakého dobrodince, jestli by byl schopny mi říct, zda-li mám v autě natahaný kabely jako přípravu na teploměr nebo ne... Byl jsem si včera nechat aktivovat palubní počítač a rovnou jsem aktivoval i teploměr, ale namám ho. Tak mi jde o to, jestli by to bylo jen ho koupit,dát do zrcátka a někde zapojit, nebo jestli je to otázka i drátování...

tady je můj VIN VF38BLFYF80952174

strašně moc děkuju ;)

Odesláno

v serviceboxu to nenajdeš. aspon ja jsem to nenašel.

nejlepší by bylo sundat p zrcátko a tam se kouknout jestli jsou tam dráty.

pokud je to stejný jak na starým modelu což myslím že jo tak je to pozice 7A a 7B na konektoru.

[upravil dne 19.6.2009 čakom]

Odesláno

ja se obavam teda nejhorsiho pac mam rucni zrcatka a nikoliv elektricky...Takze,v prvni rade vas poprosim o navod na nejake co nejmin nasilne reseni otevreni zrcatka tak, bay v tom nefigurovali moje hasicsky zasahovy boty a silna noha :D:D:D a eventuelne kdybych nenasel v zrcatku, melo by smysl hledat napr ve dverich nebo tak?

[upravil dne 19.6.2009 vojti26]

Odesláno

ale tak to neodendam kvuli pacce ne?poradite mi stejne nekdo,jak se da vycvaknout jen ten zadni kus plastu?nemam ho v barve a chtel bych to dokutit tak at to nestrikam na aute ;)

Odesláno

když oddělaš ten kryt tak ti to nepomůže. protože pokud tam je příprava tak ta je schovaná ve dveřích pod zrcátkem z vnější strany. ovladani zrcátka pujde ven společne se zrcátkem.

Odesláno

Aha....a tady chcije a chcije...takze se nemuzu jit mrknout ani do auta...takze nekde zvenci na zrcatku budou tri srouby ktery vyndam a pujde dolu zrcatko a tam nekde najdu kdyztak svorkovnici chapu to spravne?ciste nahodou, nemate nekdo to cidlo naprodej?

Odesláno

sundáš 5 a 4 pod 4 je jeden šroub druhej je pod kulatou záslepkou v tapecu a třetí je v rámu dveří pod kulatou černou samolepkou.

pak odděláš zrcátko a pokud tam budeš mít přípravu tak tam bude bílej 14 pinovej konektor.

[upravil dne 19.6.2009 čakom]

post-0-14109607711541_thumb.jpg

Odesláno

to rači ne:aut

ja to lěl minulej víkend rozdělaný a taky jsem tam dával čidlo.

zatím ho teda ještě nemám tam kde by mělo být v zrcátka. mam ho ted hozený ve dveřích.

Odesláno

čidlo mam zdarma. počkal jsem si až k nám dojede někdo z rozflákaným zrcátkem:aut

myslím že zrcátka jsou zaměnitelna starej novej model takže zapojnice by měla být stejna

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...