lamancha Odesláno 14. červenec 2004 Odesláno 14. červenec 2004 Taky v Toyote, budu i muset vsimnout jestli tady vubec nejakou jinou znacku maji, ale fakt je, ze z nakladaku jsem tady zahlid i PV3S i Tatrovky , jerab, bagr a hovnocuc. Citovat
Operator Odesláno 14. červenec 2004 Odesláno 14. červenec 2004 Tak to by sis tam měl nechat poslat aspoň nějakej pořádnej znak lvíčka, dát ho na tu Toyotu, aby sis aspoň podle toho připadal jako \"doma\". :D:D Jen nevim, jestli by to nebyla pro Pažouty urážka. Citovat
Bohumil Odesláno 14. červenec 2004 Odesláno 14. červenec 2004 Nech si poslat alespoň model, nebo si stáhni fotku z netu a dej si jí na palubovku, abys věděl ja vůbec vypadá 307čka, když jsi v takové exotice. Citovat
Operator Odesláno 14. červenec 2004 Odesláno 14. červenec 2004 Když jsme u těch modelů, nevíte náhodou, kde sehnat modýlek 406ky? V autosalonech mi můžou objednat nějakýho angličáka asi za 2 tis a to se mi zase dávat nechce. Já jen jestli jste neviděli nějakýho angličáčka třeba někde na benzínce, nebo tak. Mám jen model 605ky, ale bohudík je to tak mizerná kvalita, že to skoro i jako ta 406 vypadá. :D Nastříkal jsem to do laku a podoba tam je, ale 406 je 406. Citovat
Bohumil Odesláno 15. červenec 2004 Odesláno 15. červenec 2004 Zkus obejít hračkářství, nebo jestli jezdí častěji ven, tak se porozhlídni tam. Citovat
lamancha Odesláno 15. červenec 2004 Odesláno 15. červenec 2004 a kolik do toho chces vrazit a jak velke by to melo byt ? Myslim, ze jsem neco v peg. servisu videl - velikost jako anglicak/5-7cm/, na podstavci, kolem 900kc. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.