nanux Odesláno 18. červen 2009 Odesláno 18. červen 2009 Ahoj, nelámal si už někdo hlavu s tím, jak jednoduše upravit či vyměnit vzpěry tak, aby se kufr po otevření úplně otevřel? Podobně jako to mají 607. Vzpomínám si že něco podobného řešil Přema, ale to bylo spíše o nahrazení háku vpředu... btw nějak mi nejede vyhledávání, proto nevím zda-li to tu už někdo neřešil a tak se případně modum omlouvám za duplicitu... Citovat
Přema Odesláno 18. červen 2009 Odesláno 18. červen 2009 No já myslím že u nových 607 je to nějakým servopohonem,že určitě nepomuže jen vyměnit vzpěry....... JJ já tady řešil vzpěry ale vepředu místo toho zkur..... šperháku.....:grr Mj. taky by se mi líbilo po otevření aby se mi sám otevřel kufr.... Citovat
nanux Odesláno 18. červen 2009 Autor Odesláno 18. červen 2009 Tak myslíš že kdyby se tam třeba daly silnější, že by to ten kufr nezvedlo? [upravil dne 18/6/09 nanux] Citovat
Přema Odesláno 18. červen 2009 Odesláno 18. červen 2009 Myslím si že by ani silnější vzpěry to z 0 bodu nezvedlo a potom by si asi hodně zápasil při samotném zavírání a to určitě nechceš..... Citovat
brade Odesláno 18. červen 2009 Odesláno 18. červen 2009 Co vím, je to něco elektronického, takže to asi udělat nepůjde Citovat
AnotherOne Odesláno 18. červen 2009 Odesláno 18. červen 2009 Možno nasadiť nejakú pružinu okolo vzpier. Také ako bývajú v posteliach s úložným pristorom. Pri zatváraní ale treba prekonať odpor. Citovat
AnotherOne Odesláno 18. červen 2009 Odesláno 18. červen 2009 Podľa servisboxu existuje nejaké protizávažie, ktoré sa niekam dáva keď sa namontuje krídlo na kufor, aby sa ľahšie otváral. Možno by sa otvoril sám keby bolo dostatočne ťažké Vie niekto kde sa to montuje? Citovat
čakom Odesláno 18. červen 2009 Odesláno 18. červen 2009 to tak zvaný protizávaži je jen jiná vzpěra;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.