Tomáš Odesláno 17. červen 2009 Odesláno 17. červen 2009 Zdravim a chtel bych se na neco zeptat: dal jsem autu komplet servis olej,rozvody kladky, vodni pumpu, remen altiku + obe kladky jak napinaci tak vodici a stale se mi ozyva pisknuti a to pri pridani a ubrani plynu, pri startu a chcipnuti. Netusite co by to mohlo byt? Pekne me to stve. Dik T. Citovat
Guest servisman Odesláno 17. červen 2009 Odesláno 17. červen 2009 pokud sundáš řemen alternátoru tak vyloučiš věci s tím společné a budeš vědět zda to dělaj rozvody či drážkový řemen. řešil jsem podobné a rozvodákem Citovat
tomike Odesláno 17. červen 2009 Odesláno 17. červen 2009 Tak u mna to iste az na kladky remena alternatora, remen vymeneny. Bud to bude volnobezka alternatora, alebo zotrvacnik(piskanie nie je prejavom vady). Aj mna to pekne s.rie. Citovat
Tomáš Odesláno 17. červen 2009 Autor Odesláno 17. červen 2009 Původně zaslal: honza406 pokud sundáš řemen alternátoru tak vyloučiš věci s tím společné a budeš vědět zda to dělaj rozvody či drážkový řemen. řešil jsem podobné a rozvodákem Dobre ale i kdyz jsou vsechny kladky a remeny nove origos SKF. Dal jsem vse kvalitni zadnej Starline. Strucne receno vse co muze piskat je nove ja fakt uz nevim. Zvuk je stejny jak pred vymenou tak po vymene tak co to muze byt? Citovat
punkac Odesláno 17. červen 2009 Odesláno 17. červen 2009 mno jak píše honza, zkus sundat řemen, co roztáčí servo, altík a klimu, protože jejich ložiska jsi určo neměnil, takhle krásně zjistíš v jaké skupině je problém. jestli klima, altík, servo plus jejich kladky nebo rozvody, vodní pumpa a jejich kladky. Není třeba řemen rozvodů přetaženej? jo teď jsem si všimnul, na jaké auto se ptáš, protože jestli myslíš Mi16, tak tam je servo honěný zvláštním řemenem, jehož řemenička je na vačce na druhé straně než jsou rozvody a řemen na altík. Jako bývalý majitel Mi16x4 jsem tento řemen dopínal vícekrát, někdy to pískalo při plném vytočení, někdy když bylo vlhko prostě zvláštní auto dej mu pánbůh, oddie a bohouš lehké odpočinutí [upravil dne 17/6/09 punkac] Citovat
domena Odesláno 17. červen 2009 Odesláno 17. červen 2009 Pišeš ze ti to dela pri startu a vypnuti.Mne to dela taky a jsem na 99% presvedcen že to dela setrvačnik. Citovat
Tomáš Odesláno 17. červen 2009 Autor Odesláno 17. červen 2009 Psal jsem o 406 Hdi. Mi16 je naprosto v poradku. Takze setrvacnik? Servo ma svoje kladky? Vim ze jsou kladky u altiku a u rozvodu. T. Citovat
MatrixChose Odesláno 17. červen 2009 Odesláno 17. červen 2009 A při startu a chcípnutí to taky dělaj velký tlaky co jsou ve vstřikách, ty prostě vržou Citovat
dire Odesláno 18. červen 2009 Odesláno 18. červen 2009 ja jsem mel taky tento problem a byl to setrvacnik Citovat
Tomáš Odesláno 18. červen 2009 Autor Odesláno 18. červen 2009 Původně zaslal: dire ja jsem mel taky tento problem a byl to setrvacnik Co te vysel ten setrvacnik? T. PS: mam ale 110k motor. Jaky typ je u tohoto motoru r.v.2001? [upravil dne 6/18/09 Tomáš] Citovat
BV406 Odesláno 19. červen 2009 Odesláno 19. červen 2009 ahoj, o setrvacniku se tady pise mnoho... 110 ho ma dvouhmotovy, ale pak se meni za jednohmotu ... zkus treba zde .... http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=58185 nebo pouzij hledani Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.